Άφαντος από τον Ιούλιο ο 32χρονος που απέδρασε από όχημα της ΥΚΑΝ (pics)

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 32 ετών, που καταζητείται από τον περασμένο Ιούλιο, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν να βρουν εάν φορούσε σωστά τις χειροπέδες ο 32χρονος-Σε εξέλιξη η έρευνα

Πρόκειται για τον Muhammad Atif, ημερομηνία γέννησης 01/09/1989, από το Πακιστάν, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Ο Atif κατάφερε να αποδράσει από νόμιμη κράτηση τον περασμένο Ιούλιο, ενώ βρισκόταν σε όχημα της ΥΚΑΝ. 

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το απόγευμα της 26ης Ιουλίου, όταν ο άνδρας είχε κληθεί στον Αστυνομικό Σταθμό του Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία, για μία υπόθεση ναρκωτικών, που εξετάζει η ΥΚΑΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και νέα απόδραση-Κρατούμενος ξέφυγε από όχημα της ΥΚΑΝ

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο 32χρονος διαμένει παράνομα στην Κύπρο, αφού η άδεια παραμονής του έληξε τον Σεπτέμβριο του 2021, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Κατά τη μεταφορά του, από τον αστυνομικό σταθμό προς άλλο χώρο κράτησης, γύρω στις 8:00 το βράδυ, ο 32χρονος χτύπησε τον αστυνομικό που καθόταν μαζί του στο πίσω κάθισμα και κινήθηκε στη θέση του συνοδηγού, χτυπώντας και την οδηγό του οχήματος.

Ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει από την πόρτα του συνοδηγού, ενώ στα χέρια του έφερε τις χειροπέδες που του είχαν περάσει τα μέλη της Αστυνομίας, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αυτοί οι δύο αναζητουνται για τα επεισόδια στο Κίτι
Τα επεισόδια στον Ύψωνα, οι «κακοί» πληροφοριοδότες και η ημέρα της σούβλας...
Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Κάιρο-Αργοσβήνουν οι ελπίδες για εκεχειρία στη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Έφοδος της Ισραηλινής Αστυνομίας στα γραφεία του Al Jazeera
Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Στους 66 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία-Εκατοντάδες αγνοούμενοι
Κλιμακώνουν οι Ισραηλινοί στη Γάζα-Προανήγγειλε χτύπημα στη Ράφα σύντομα ο υπουργός Άμυνας
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο