Δευτέρα 17 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απεβίωσε δάσκαλος με κορωνοϊό, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

  08/12/2021 12:04
Απεβίωσε δάσκαλος με κορωνοϊό, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Απεβίωσε δάσκαλος με κορωνοϊό, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

  08/12/2021 12:04

Συγκλονισμό προκαλεί ο θάνατος, 51χρονου δασκάλου, ο οποίος προσβλήθηκε από κορωνοϊό και έσβησε στο σπίτι του επειδή αρνήθηκε να νοσηλευτεί. 

Ο 51χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες, διαγνώστηκε ως θετικός στις 26 Νοεμβρίου, αφού στο Δημοτικό σχολείο όπου εργαζόταν, εντοπίστηκε αλυσίδα μετάδοσης ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι επιδεινώθηκαν τα συμπτώματά του, ο 51χρονος, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί, αρνήθηκε να μεταφερθεί  στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα την Τρίτηνα αφήσει την τελευταία του πνοή στο σπίτι του .

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, προσπαθούν να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατος του 51χρονου, ο οποίος φέρεται ως αρνητής του κορωνοϊού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλυσίδα μετάδοσης σε υπερήλικες που πήγαν για προσκύνημα-Δύο άτομα στο Νοσοκομείο

Αλυσίδα μετάδοσης ανάμεσα σε υπερήλικες

Εν τω μεταξύ, η αύξηση κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, έχει ως αποτέλεσμα να εντοπίστούν δεκάδες αλυσίδες μετάδοσης σε σχολεία, χώρους εργασίας, κέντρο διασκέδασης και οικογενειακά περιβάλλοντα. 

Δύο υπερήλικες μάλιστα, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, έπειτα από cluster που δημιουργήθηκε από εκδρομή για προσκύνημα σε μοναστήρι στο Φτερικούδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, στην εν λόγω εκδρομή μετέβησαν 13 ηλικιωμένοι και μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί έξι κρούσματα. Οι υπόλοιποι καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου, έχουν τεθεί σε αυτοπεριορισμό.

Αναπτύσσουν κλίνες τα νοσοκομεία

Την ίδια ώρα, τα δημόσια νοσηλευτήρια συνεχίζουν να αναπτύσσουν κλίνες και να προετοιμάζονται για αύξηση των ροών ασθενών με COVID19 το επόμενο διάστημα. 

Ήδη έχουν σταματήσει από τη Δευτέρα τα μη επείγοντα χειρουργεία και συνεχίζεται η μεταφορά ασθενών από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τους υπόλοιπους θαλάμους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας