Τετάρτη 6 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Κλείνουν σχολείο οι γονείς-Καλούν τους μαθητές να μην παραστούν τη Δευτέρα

  25/11/2021 17:43
Κλείνουν σχολείο οι γονείς-Καλούν τους μαθητές να μην παραστούν τη Δευτέρα

Κλείνουν σχολείο οι γονείς-Καλούν τους μαθητές να μην παραστούν τη Δευτέρα

  25/11/2021 17:43

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των γονέων, όσον αφορά στα μέτρα που αποφάσισε η Κυβέρνηση, για τα παιδιά του Δημοτικού, με κάποιους να λαμβάνουν ήδη δυναμικά μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτή είναι η εγκύκλιος στα Δημοτικά για τα νέα μέτρα-Πώς θα γίνεται ο έλεγχος

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή του Συνδέσμου γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ασγάτας, Βάσα και Σανίδας, σε ανακοίνωση που έστειλε στους γονείς, τους κάλεσε να μην στείλουν τα παιδιά τους σχολείο, την ερχόμενη Δευτέρα, την ημέρα που θα ξεκινήσει η υποχρεωτική εφαρμογή των νέων μέτρων, καθώς επίσης και να μην δώσουν συγκατάθεση για δειγματοληψία με rapid test.

Στην ανακοίνωση, η Επιτροπή του Συνδέσμου, εν όψη των τελευταίων μέτρων που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε όπως τα παιδιά απέχουν, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 από τα μαθήματά τους και όπως μην μεταβούν στο σχολείο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διευκρινίσεις για τους χώρους εστίασης σε ξενοδοχεία-Η εξαίρεση για ανεμβολίαστους

«Επίσης, προτρέπουμε τους γονείς να μην υπογράψουν οποιοδήποτε έγγραφο που θα τους αποσταλεί από το σχολείο σχετικά με τη συγκατάθεση τους για τη διενέργεια ράπιτ τεστ στα παιδιά τους όπως και για τη χρήση μάσκας. Τα νέα μέτρα είναι παράλογα και εκτός κάθε ηθικής νομιμότητας».

Εξάλλου, αποφασίστηκε όπως τη Δευτέρα, γονείς και παιδιά μεταβούν στις 7:45 πμ. έξω από το Επαρχιακό Παιδείας Λεμεσού, για να διαμαρτυρηθούν. «Σας προτρέπουμε όπως το πράξετε, για να ενώσουμε τη φωνή μας με τους υπόλοιπους γονείς Λεμεσού και να δυναμώσουμε την αντίσταση μας. Παρόμοιες διαμαρτυρίες θα πραγματοποιηθούν παγκύπρια. Τα πιο πάνω είναι μόνο μερικά από τα μέτρα που θα λάβουμε και θα σας κρατούμε ενήμερους για τις εξελίξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οργισμένοι γονείς βγήκαν στους δρόμους με τα παιδιά τους για τα μέτρα (vid&pics)

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας