«Έλεγα εν πελλάρες, είμαι μόλις 34 χρονών… Άφησα πίσω μου τρία μωρά»

Είναι Μεγάλη Εβδομάδα, παρά το lockdown οι πλείστοι κάνουν προετοιμασίες για το Πάσχα και το πώς θα περάσουν, έστω και λιτά την Ανάσταση με την οικογένειά τους. Εκατοντάδες ασθενείς, δεν μπορούν ωστόσο να κάνουν σχέδια… Το μόνο που εύχονται τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους, είναι να επιστρέψουν στα σπίτια τους καλά.

Η Έλενα Γεωργίου, από την ελεύθερη Αμμόχωστο είναι μία από τους 301 ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία με κορωνοϊό. Είναι μόλις 34 χρόνων, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook, και μία φωτογραφία από το Νοσοκομείο Αναφοράς όπου νοσηλεύεται, αναφέρεται στην αγωνία της ίδιας και της οικογένειάς της για την κατάσταση της υγείας της και καλεί τον κόσμο να προσέχει και να προσεύχεται, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας.

«Πριν από λίγους μήνες αν με ρωτούσαν για όλο αυτό με την πανδημία θα έλεγα εν πελλάρες όπως σκεφτόμασταν πολλοί… Μέχρι που χτύπησε την δική μας πόρτα...», αναφέρει στην ανάρτησή της, σημειώνοντας πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βήχα, δύσπνοια και πυρετό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Είκοσι χρόνων ο νεαρότερος ασθενής στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Αυτούσια η ανάρτησή της

Πριν από λίγους μήνες αν με ρωτούσαν για όλο αυτό με την πανδημία θα έλεγα εν πελλάρες όπως σκεφτόμασταν πολλοί... Μέχρι που χτύπησε την δική μας πόρτα... Η επόμενη μέρα με βρίσκει με έντονο βήχα, πόνος στους μυς, πυρετός, δύσπνοια και έντονη κούραση... κατέληξα στο Nοσοκομείο Αναφοράς... Εκεί με  υποδέχτηκαν  οι καθημερινοί ήρωες με χαμόγελο και έναν χάδι στον ώμο με μια λέξη "ολα θα παν καλά".. Εγώ ψυχολογικά μηδέν για πολλούς λόγους... Άφησα πίσω μου 3 μωρά... Τον Γιώτη μου, μια μάνα που κλαίει που δεν μπορεί να βοηθήσει πάρα μόνο από μακριά... Έναν παπά που παίρνει συνεχώς τηλέφωνα με έναν τρέμουλο στην φωνή του.. Τα αδέρφια μου οι νύφες μου  που είναι σε όλα βράχος εκεί… συγγενείς φίλοι...Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα γυρίσω πίσω γερή και  δυνατή.. Όμως θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε πάρα πολλά... Ο Ιός δυστυχώς υπάρχει δεν είναι μια απλή γρίπη όπως ακούμε.. Συμφωνώ ότι κάποιοι το παίρνουν ανώδυνα αλλά δεν είναι σε όλους το ίδιο... Εγώ το παίρνω δύσκολα και είμαι μόλις 34 χρόνων.. Σκεφτείτε τους δικούς σας παππούδες παπάδες μανάδες γιαγιούλλες... Μεγάλη Εβδομάδα σήμερα τα πάθη του Χριστού ξεκίνησαν...Σε λίγες μέρες θα φτάσουμε στο Πάσχα μέρες που περνούμε όλοι μαζί με την οικογένεια μας.. Ευχή μου να βγω σύντομα υγιής και να μπορέσουμε να καθίσουμε όλοι μαζί στο γιορτινό τραπέζι με τα μωράκια μου  Μαζί ενωμένοι και ευσυνείδητοι μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό που λέγετε κορωνοϊός!!!

Να προσεύχεστε για όλους αλλά ειδικά για τα άτομα που είναι στην πρώτη γραμμή νοσοκόμους γιατρούς για το σπουδαίο έργο που δίνουν καθημερινά με πίστη αγάπη!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έσβησε για πάντα το χαμόγελο της δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά…
ΒΙΝΤΕΟ: Από το καλοκαίρι στο χειμώνα-Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού στη Λευκωσία
Μεγάλη η συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού-Ρεκόρ συμμετοχών στο τουρνουά Αγίας Νάπας
Με μηνύματα για επανένωση και διεκδικήσεις εργαζομένων η Κύπρος τίμησε την Πρωτομαγιά (pics)
Φλαούνες, πασκιές, κόκκινα αυγά-Τα έθιμα του Πάσχα που αναβιώνουν ξανά
Με εκδηλώσεις και πορείες τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά η Κύπρος
Δεν υποχωρεί η σκόνη, βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού
«Παιδάκι πήρε δώρο ένα παιχνίδι και έτρεχε στον κήπο… Ήταν χαρά και λύπη μαζί»
Γυρίζουν την πλάτη στα ορεινά, πάνε παραλία όσοι θα εκμεταλλευτούν τις εορτές του Πάσχα
Ένεση για τα κατεχόμενα χωριά η χαλάρωση κινήτρων για επανεγκατάσταση-Ικανοποίηση για τα μέτρα της Κυβέρνησης