Κυριακή 11 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πονοκέφαλος στα ΛΟΚ από τα τέσσερα κρούσματα-Εν αναμονή και άλλων αποτελεσμάτων

  23/03/2020 09:18
Πονοκέφαλος στα ΛΟΚ από τα τέσσερα κρούσματα-Εν αναμονή και άλλων αποτελεσμάτων

Πονοκέφαλος στα ΛΟΚ από τα τέσσερα κρούσματα-Εν αναμονή και άλλων αποτελεσμάτων

  23/03/2020 09:18
Πονοκέφαλος επικρατεί στην Εθνική Φρουρά και στο στρατόπεδο των καταδρομών στο Σταυροβούνι, μετά τον εντοπισμό άλλων δύο κρουσμάτων κορωνοϊού, τα οποία ανέβασαν τον συνολικό αριθμό στα τέσσερα από το συγκεκριμένο στρατόπεδο.
Τα τέσσερα στελέχη, που προσβλήθηκαν από τον ιό, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, ωστόσο η ηγεσία της Εθνικής Φρουράς, αναμένει τα αποτελέσματα και από άλλες 3-4 περιπτώσεις ατόμων, από το ίδιο στρατόπεδο, μέχρι να αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα του προβλήματος.
 
Ο πρώτος που μολύνθηκε από το συγκεκριμένο στρατόπεδο, ήταν αξιωματικός, ο οποίος μόλις ανέπτυξε συμπτώματα μπήκε σε αυτοπεριορισμό, ενώ λίγες μέρες αργότερα θετικός στον ιό βρέθηκε και ο αδελφός του, επίσης αξιωματικός στο Σταυροβούνι. Χθες επιβεβαιώθηκαν άλλα δύο κρούσματα, τα οποία ήταν επαφές του πρώτου κρούσματος.
 
Σημειώνεται ότι, η δύναμη του στρατοπέδου είναι αρκετή και προς το παρόν, δεν υπάρχει πρόβλημα υποστελέχωσης. Σε αυτό συντείνει και το γεγονός πως από τη μέρα που επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα, όσοι ήταν εντός του στρατοπέδου, παραμένουν μέχρι σήμερα σε καραντίνα.
 
Επιπρόσθετα μέτρα στο ΓΕΕΦ
Την ίδια ώρα στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, όπου είχαν εντοπιστεί άλλα δύο κρούσματα έγινε απολύμανση των χώρων και λειτουργεί πλέον με την απολύτως απαραίτητη δύναμη που χρειάζεται.
 
Μάλιστα, από το πρωί επιστρατεύθηκε άτομο στην είσοδο του κτιρίου, το οποίο διενεργεί θερμομέτρηση σε όποιον εισέρχεται στο χώρο.

Επίσης, όσοι μεταβαίνουν στο ΓΕΕΦ, τους χορηγούνται μάσκες, γάντια και αντισηπτικά, ώστε να διαφυλαχθεί τόσο η δική τους ασφάλεια, όσο και των υπολοίπων στελεχών που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας