Σκότωσε τη Νικολέττα και μπήκε στο τρένο για να το σκάσει ο 22χρονος-Ποιοι τον βοήθησαν

Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο 22χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι και αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί μετά την προθεσμία που πήρε το Σάββατο.

Ο Πακιστάνος συνελήφθη στα Σκόπια, μετά από διεθνές ένταλμα που είχαν εκδόσει οι ελληνικές αρχές και οι οποίες είχαν «χαρτογραφήσει» τις κινήσεις του μετά το έγκλημα, όπως αυτές αποτυπώθηκαν από το στίγμα τουκινητού του τηλεφώνου. Μετά τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας, ο 22χρονος μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε με το τρένο για Θεσσαλονίκη. Άφησε στο σπίτι στο Περιστέρι, ωστόσο, τα κλειδιά του. Προηγουμένως επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο μίλησε για την πρόθεσή του να πάει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, βρέθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου;»-Ξέσπασε ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας

Σχολιάζοντας την απόπειρα του δολοφόνου να βγει από την Ελλάδα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR πως «υπήρξε βοήθεια και από άλλους παράτυπους μετανάστες στη χώρα μας. Άλλωστε και στο γκρουπ στο οποίο συμμετείχε για να εξέλθει από τη χώρα μας ήταν ένα γκρουπ παράνομων μεταναστών που ήρθαν στην χώρα μας και προορισμός του ήταν η βόρεια Ευρώπη».

Αφού έφτασε στη Θεσσαλονίκη, ο 22χρονος συνέχισε προς τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία και πέρασε τα σύνορα για τη γειτονική χώρα με ένα γκρουπ παράτυπων μεταναστών που προσπαθούσαν να περάσουν στην Κεντρική Ευρώπη. Φωτογραφίες και στοιχεία του όμως είχαν ήδη δοθεί σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας και έτσι τον αναγνώρισαν και τον συνέλαβαν οι αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Πάνω στον καβγά της έκλεισα στόμα και μύτη»-Τα στοιχεία που έκαψαν τον 22χρονο

Ο ίδιος ομολόγησε στους ασυνομικούς που τον συνέλαβαν την πράξη του λέγοντας ότι τσακώθηκε με την 17χρονη και πάνω στον καυγά της έκλεισε το στόμα και τη μύτη οδηγώντας την σε ασφυκτικό θάνατο. «Την έπνιξα με τα χέρια μου. Τσακωθήκαμε και λογομαχήσαμε. Κάποια στιγμή την έπιασα, την ακινητοποίησα και της έκλεισα τη μύτη και το στόμα» φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πώς η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 22χρονου που δολοφόνησε τη Νικολέττα

Δειτε Επισης

Σημαντική πρόοδος στη Θετική Ατζέντα, λένε οι ΥΦΕΞ Ελλάδας-Τουρκίας
Απολύθηκαν πέντε δικαστές στην Ελλάδα λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων
Αν η Γαλλία ζητήσει εγγράφως Crotale, η Ελλάδα θα συναινέσει
Φοιτητές κρατούν εγκλωβισμένο στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών
Στην Εισαγγελία παρέδωσε το ΥΠΕΣ Ελλάδας το πόρισμα για διαρροή email αποδήμων
Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση δύο μαθητριών
Στην Κωνσταντινούπολη ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών-Συζητά θετική ατζέντα
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας Ροζ Πάνθηρες-Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα
Αιχμές κατά της Μέτσολα και της Ευρωβουλής-«Δεν με υπερασπίστηκαν το κόμμα μου και η ΕΕ»