«Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου;»-Ξέσπασε ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας

Στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 μίλησε ο πατέρας της 17χρονης από το Περιστέρι που δολοφονήθηκε άγρια από τον 22χρονο Πακιστανό σύντροφό της.

Ο 22χρονος βρίσκεται από το πρωί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αφού συνελήφθη στα Σκόπια όπου είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία της άτυχης Νικολέττας. Ο ίδιος μάλιστα ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα μετά από καυγά που είχαν, δίχως όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πατέρας της 17χρονης, ο οποίος είναι σοκαρισμένος από τον βίαιο θάνατό της, ανέφερε για τη σύλληψη πως «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει”. Ποιος θα το φέρει πίσω το παιδί; Θα το φέρει κανένας;», αναρωτήθηκε ο πατέρας.

Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένος, είπε «για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη».

Σε ρώτηση για το τι θα έλεγε στον 22χρονο Πακιστανό, ο Σίμος Καρολίδης απάντησε: «Ντροπή του…Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά τού φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;».

Ο κ. Καρολίδης συμπλήρωσε επίσης ότι «από το πρωί φωτογραφίες και βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη… μόνο έτσι όπως γελάει, με το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Πάνω στον καβγά της έκλεισα στόμα και μύτη»-Τα στοιχεία που έκαψαν τον 22χρονο

Τα μικρότερα αδέλφια της Νικολέτας βρίσκονται σε σοκ. Κυρίως η 16χρονη αδελφή της που την βρήκε νεκρή στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

«Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω. Τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ» δήλωσε ο πατέρας της Νικολέττας για την οικογένεια που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

O 22χρονος ζήτησε και πήρε την προβλεπόμενη από το νόμο προθεσμία και έτσι θα απολογηθεί τη Δεύτερα. Έως τότε παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ζητούν οι άνθρωποί της Νικολέττας

Συγγενείς και φίλοι της Νικολέττας ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του συλληφθέντα.

Φίλος της οικογένειας της 17χρονης τόνισε στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 ότι «είναι βασανισμένα παιδάκια. Σε κανέναν να μην τύχει. Καλύτερα να κάθονταν στο χωριό, εδώ στο Μακροχώρι. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που πήγαν εκεί πέρα (Αθήνα)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πώς η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 22χρονου που δολοφόνησε τη Νικολέττα

Τα 4 στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στον δράστη της άγριας γυναικοκτονίας στο Περιστέρι

Τα στοιχεία πάντως που οδήγησαν από την πρώτη στιγμή τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στο συμπέρασμα ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ήταν τα εξής:

Ο 21χρονος, ενώ έμενε μαζί με την 17χρονη, άφησε τα κλειδιά του στο διαμέρισμα φεύγοντας.

Πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι και εξαφανίστηκε.

Επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και είπε ότι επρόκειτο να φύγει για Θεσσαλονίκη, κάτι που έδειχνε την πρόθεση του να φύγει από την Ελλάδα μέσω των βορείων συνόρων.

Από την αστυνομία διευκρινίστηκε και τι ακριβώς έγινε με τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και πώς έφτασαν στον εντοπισμό του στην Βόρεια Μακεδονία. Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος είχε πάρει μαζί του τόσο το δικό του κινητό όσο και της 17χρονης.

Το κινητό του νεαρού από το στίγμα έδειξε ότι είχε φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ όπως διευκρινίστηκε αργότερα, εκεί πέταξε και τα δύο τηλέφωνα. Εξάλλου, το τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας, όπως ανέφεραν αρμόδιοι αξιωματικοί, δεν μπορούσε να εντοπιστεί γιατί δεν είχε κάρτα SIM.

Στην Θεσσαλονίκη όμως μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, που είχε όλες τις πληροφορίες για τις κινήσεις του νεαρού Πακιστανού, και εκεί είχε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, την Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιωνίας Κιλκίς, για να μεθοδευτούν οι ενέργειες και να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Εγώ τη σκότωσα»-Ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας ο 22χρονος

Παράλληλα, μέσω της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, υπήρξε επαφή με τις αστυνομικές αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, τις οποίες η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε για την πρόθεση του 21χρονου να περάσει τα σύνορα με σκοπό να φτάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η αστυνομία της Βόρειας Μακεδονίας εντόπισε τον καταζητούμενο σε ομάδα παράτυπων μεταναστών νότια των Σκοπίων, τον οδήγησαν μέχρι τα σύνορα και εκεί συνελήφθη από το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι τον περίμεναν, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE/Ιρανός ανώτερος αξιωματούχος: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ