Όσα είπαν για τον χωρισμό τους, Γιώργος Αμούτζας και Έλενα Πιερίδου

Ο Γιώργος Αμούτζας απάντησε σε συνέντευξή του στην πρώην σύντροφό του, Κύπρια ηθοποιό, Έλενα Πιερίδου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Γιώργος Αμούτζας σύντομα επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την σειρά «Σασμός», η οποία σύντομα κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν στον Alpha.

Ο νεαρός ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο, παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό «OK» και στον Μιχάλη Ροδόπουλου. 

Ο Γιώργος Αμούτζας, αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε μέχρι πρόσφατα με την Έλενα Πιερίδου, με την οποία πλέον δεν είναι ζευγάρι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σε φέρνει σε αμηχανία να σε ρωτάνε για την προσωπική σου ζωή και για τη σχέση που είχες με τη συνάδελφό σου Έλενα Πιερίδου;

Ποτέ δεν έκανα ριάλιτι την προσωπική μου ζωή. Για την Έλενα που με ρωτάνε και έρχονται πολύ συγκεκριμένα, έχω πάντα την ίδια απάντηση. Η Έλενα είναι πάντα, είναι, δεν ήταν, δεν τον λέω σε παρελθόντα χρόνο, ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος που πάντα είμαι δίπλα της, πάντα είναι δίπλα μου και πάντα σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και τρέχουμε και σκιζόμαστε ο ένας για τον άλλο.

Μήπως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή να είναι η σύντροφός σου από τον ίδιο χώρο;

Από τη μια σε πολλά είναι καλύτερο, από την άλλη είναι τραγικό, είναι χάλια. Δεν έχω καταλήξει. Κάποια τα καταλαβαίνει ο ηθοποιός που άλλος δεν μπορεί να τα καταλάβει. Καταλαβαίνει τι θα πει ερωτική σκηνή, τι θα πει υποκριτική και πόσο μεγάλο χάσμα υπάρχει ανάμεσα στην υποκριτική και την πραγματική ζωή.

Ότι πολλές φορές μάς πλησιάζουν οι γυναίκες, οι άντρες με πιο πονηρό τρόπο, έτοιμοι για όλα. Ένας ηθοποιός τα καταλαβαίνει γιατί τα βιώνει και ο ίδιος.

Ναι, αλλά υπάρχει και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Δηλαδή μετά τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ έχουμε ακόμη τέτοια; Όχι, εγώ χάρηκα τόσο πολύ όταν η Έλενα έκλεισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος στον Γλυκάνισο. Γενικά δεν είμαι ζηλιάρης πάντως. Ούτε να ψάξω τηλέφωνα, να ρωτήσω ποιος είναι αυτός, τι έκανες, πού ήσουν, τι ώρα γύρισες. Πολύ κουράζομαι με αυτά.

  

 

Η Έλενα Πιερίδου προσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην «Real Life» και την Νίκη Κώτσου και απάντησε στις φήμες χωρισμού από τον γνωστό ηθοποιό.

Εκτός από την επαγγελματική είναι σημαντική κι η προσωπική ζωή. Έχει γίνει γνωστός ο χωρισμός σου από τον συνάδερφό σου, Γιώργο Αμούτζα…

Ο Γιώργος υπήρχε στη ζωή μου και συνεχίζει να υπάρχει. Αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι η σχέση μας αφορά πιο πολύ εμάς τους δύο.

Η δημιουργία οικογένειας είναι στα σχέδιά σου;

Αυτό είναι κάτι που σου το βγάζει ο άνθρωπος. Οικογένεια μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που βρεθήκατε μαζί. Οικογένεια μπορεί να είναι οι φίλοι που επέλεξες. Το τι γεμίζει τον καθένα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό. Εγώ πηγαίνω λίγο με τη ζωή. Δεν κάνω σχέδια. Ωστόσο, θα ήθελα ιδανικά να κάνω ένα παιδάκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος