Πέθανε η ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη ύστερα από μάχη με τον κορωνοϊό

Φρύνη Αρβανίτη: «Όταν ήθελαν μια χοντρή, φώναζαν εμένα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός, Φρύνη Αρβανίτη. Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε: «Με μεγάλη θλίψη μάθαμε μόλις από την κόρη της ότι έφυγε από κοντά μας ή αξιαγάπητη φίλη και συνάδελφος Φρύνη Αρβανίτη μετά από μεγάλη μάχη με τον κορωναιό…Ένα καλοκάγαθο πλάσμα, ακομπλεξάριστη, που έδωσε τόσους σπαρταριστούς ρόλους στο Θέατρο και την τηλεόραση! Πάντα με τον καλό λόγο ήταν για όλους! Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Φρύνη».

 

 

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου την αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κάνοντας και μια αναφορά στην ταινία «The Κόπανοι», όπου συνεργάστηκαν.

«Στην Φρύνη χρωστάω την «αιωνιότητα» της αγαπημένης πλέον ατάκας από το The Κόπανοι. Όπως της χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατι ηταν απο τους ελάχιστους του χώρου με ειλικρινές χαμόγελο. Φίλη μου Φρύνη… «ξεγλίστρησες»… στο καλό», έγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

 

 

 

Η Φρύνη Αρβανίτου γεννήθηκε στην Αθήνα 1944. Μαθήτευσε στη Νέα Ελεύθερη Σκηνή Κ. Πλούμπη όπου πρωτοεμφανίστηκε, και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του ΣΕΗ το 1965. Εμφανίστηκε και στο Εθνικό Θέατρο το 1970.

 

 

Είχε πλούσια συνεργασία με θιάσους όπως του Κ. Χατζηχρήστου, Άννας Συνοδινού, Αλ. Αλεξανδράκη, Ελ. Απέργη – Β. Παγουλάτου, Δημ. Ροντήρη, Γιαν. Φέρτη – Ξ. Καλογεροπούλου, Κ. Αναλυτή – Κ. Ρηγόπουλου κ. α., όπου έπαιξε ευρύτατο ρεπερτόριο, από κωμωδία μέχρι αρχαία τραγωδία.

 

 

Μαθήτρια ακόμα άρχισε να εμφανίζεται στον κινηματογράφο και αργότερα συνέχισε με τις βιντεοπαραγωγές. Ήταν φίλη και συνεργάτης του Στάθη Ψάλτη με τον οποίο συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια. Μάλιστα δε δίστασε να πει πως όταν ήθελαν μια χοντρή, φώναζαν εμένα.

 

 

Η Φρύνη Αρβανίτη γνώρισε μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του '80 μέσα από τη συμμετοχή της σε cult ταινίες και βιντεοκασέτες, με αρκετές από τις ατάκες της να μένουν μέχρι σήμερα ως viral στο διαδίκτυο. Κατά καιρούς εργάστηκε και σε θεατρικά με το Μάρκο Σεφερλή και όχι μόνο.

 

 

Άλλωστε όσα χρόνια γνωρίσαμε ως ηθοποιό την Φρύνη Αρβανίτου πάντοτε οι ρόλοι της ήταν χαρακτηριστικοί είτε στην επιθεώρηση στο θέατρο, είτε στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχτηκε επίθεση στο ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών και έσβησε κεράκια - Το πάρτι με τους αγαπημένους της