«Να ενημερώσω ότι απέβαλα! Εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά...»

Mε ένα δημόσιο μήνυμα στον λογαριασμό της στο instagram η Super Κική αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της δεν είχε ευτυχή κατάληξη αφού τελικά απέβαλε: «Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η γνωστή instagramer μέσω της ανάρτησής της κάνει έκκληση τόσο στους ακόλουθούς της όσο και στους φίλους και συγγενείς την να μην της ξαναμιλήσουν για το θέμα και να κάνουν σαν να μη συνέβη ποτέ μέχρι η ίδια να νιώσει έτοιμη να μιλήσει γι’ αυτό.

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου» έγραψε.

   

Μετά την ανάρτηση για την αποβολή, η Σούπερ Κική έσβησε από τον λογαριασμό της στο instagram την ανάρτηση που είχε κάνει για την εγκυμοσύνη της.

 

 

  

 

 

 

Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της

Η γνωστή instagrammer στην αρχική ανάρτηση με την είδηση της εγκυμοσύνης της, είχε αναφέρει πως θα μεγάλωνε μόνη της το παιδί που κυοφορούσε, καθώς οι δρόμοι με τον σύντροφό της, Βίκτωρα, είχαν χωρίσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Super Κική ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της: «Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ»

 

«Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», είχε δηλώσει η Σούπερ Κική.

 

 

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί. Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν.

Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

 

Η εμφάνιση – έκπληξη

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου, η Σούπερ Κική και ο Βίκτωρας βρέθηκαν στο θέατρο Αθηνά προκειμένου να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση “Ο συλλέκτης” με τον Αργύρη Αγγέλου και την Ιωάννα Πηλιχού.

Η κοινή αυτή εμφάνιση θεωρήθηκε και ως επανασύνδεση για το ζευγάρι, αφού είχαν σβήσει και τις κοινές του φωτογραφίες στο instagram.

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη