Χορός μέχρι πρώιας, στο πάρτι του Ρέμου στη Μύκονο - Τον έραναν με σαμπάνιες

Μύκονος: 2.000 άτομα, celebrities και ξένοι κροίσοι στο μεγάλο πάρτι στo Nammos - Οι εισπράξεις ξεπέρασαν το ένα εκ. ευρώ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ύστερα από τρία χρόνια όπου λόγω κορωνοϊού είχαν απαγορευτεί τα πάρτι και οι συναυλίες, ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε στο νησί της Μυκόνου για μια φαντασμαγορική live εμφάνιση που θύμιζε τις προ covid καλοκαιρινές συναυλίες του στο seaside restaurant της Ψαρρούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι προετοιμασίες της συναυλίας – υπερπαραγωγής του Αντώνη Ρέμου, στην Μύκονο

 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μοιράστηκε την σκηνή με τον Αιγύπτιο συνάδελφό του Mohamed Ramadan και η όλη βραδιά κινήθηκε σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην μία μετά τα μεσάνυχτα με τον Mohamed Ramadan, ο οποίος έχει μεγάλη απήχηση στις αραβικές χώρες, να ερμηνεύει το «Ya Habibi», την μεγαλύτερη επιτυχία του, συνοδευόμενος από χορευτικό σόου με χανούμισσες και εν μέσω βεγγαλικών, φωτιών και καπνών! Ο 34χρονος ερμηνευτής ξεσήκωσε τους θαυμαστές του με τα τραγούδια του, ενώ η live εμφάνισή του ολοκληρώθηκε με συρτάκι.

  

 

 

Ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στο stage στις δυόμισι περίπου τα ξημερώματα κεφάτος, με όρεξη για αστεία και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι «Μέχρι το Τέλος του Κόσμου». Ακολούθησαν το «Είναι Στιγμές» και πολλές ακόμα επιτυχίες του.

Την παράσταση εκτός από τους τραγουδιστές έκλεψαν οι καλλίγραμμες κοπέλες που λικνίζονταν υπό τους ήχους των μουσικών, οι σαμπάνιες που έρεαν άφθονες, αλλά και τα εκατοντάδες βεγγαλικά!

Το γνωστό μαγαζί της Μυκόνου στο οποίο πραγματοποιήθηκε η live εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου με τον Ramadan, παρά τις τσουχτερές τιμές, ήταν γεμάτο και οι θαμώνες δεν σταμάτησαν να χορεύουν μέχρι την ανατολή του ηλίου.

 

 
 

Υπό το... άγρυπνο βλέμμα των ελεγκτών της ΑΑΔΕ η συναυλία με Ρέμο και Ραμαντάν στο Nammos - Ποιοι επώνυμοι ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας

Στις 6 το πρωί, με τον ουρανό να αχνοχαράζει πάνω από την Ψαρού, ο Αντώνης Ρέμος έχει μείνει μόνο με το μαγιό του πάνω στην σκηνή, περικυκλωμένος από 20 και πλέον φίλους του, που χορεύουν ξυπόλυτοι οι περισσότεροι.

«Έτσι τελειώνουν οι βραδιές μας εδώ στη Μύκονο, εδώ στο Nammos» λέει από το μικρόφωνο πριν αποχωρήσει μετά από 3,5 και πλέον ώρες στη σκηνή, επιστρέφοντας στην Ψαρού έπειτα από τρία χρόνια.

Η συγκεκριμένη βραδιά ανέκαθεν είχε τα πάντα. Ένα extravaganza σκηνικό, δυνατά ονόματα του επιχειρείν και το ανάλογο κόστος γνωστό πλέον σε όλους, με τους πελάτες στα πρώτα και δεύτερα τραπέζια να πληρώνουν 1.500 και 1.000 ευρώ, αντίστοιχα, για να ακούσουν τον Αντώνη Ρέμο.

Τον «άκουσαν» τρόπο τινά και τα τρία τουλάχιστον κλιμάκια ελεγκτών που αφίχθησαν από τις 3 το μεσημέρι στο Nammos, για να ελέγξουν τα πάντα μέχρι το πρωί με εναλλασσόμενες βάρδιες στις ταμειακές της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισπράξεις φαίνεται να ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ, σε μια βραδιά που ξεκίνησε με φαγητό λίγο μετά τις 23:00, όταν άρχισαν να καταφτάνουν οι πελάτες και να τακτοποιούνται στα τραπέζια τους.

Στα λεγόμενα καλά μπροστινά τραπέζια, επιχειρηματίες και εφοπλιστές, κροίσοι από την Αίγυπτο, το Ισραήλ και το Λίβανο ανέμεναν τους σταρ της βραδιάς τρώγοντας, πίνοντας Moët και συζητώντας.

 

 

 

Τους βρήκε το ξημέρωμα

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς Σάμι Ιμπραήμ και Ζαννής Φρατζέσκος φρόντισαν να κυλάνε όλα άψογα σε ότι είχε να κάνει με το service και χαιρέτησαν πάρα πολλούς από τους φίλους και γνωστούς που τίμησαν την βραδιά.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Γιάννης Παπαλέκας, ο Σάμι Φάις, ο Κρίτων Λεντούδης, ο Βασίλης Πατέρας και ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 Νίκο Ρόσμπεργκ που εξελίχθηκε σε party animal της βραδιάς, χορεύοντας πάνω στο τραπέζι μαζί με τον Ζαννή Φρατζέσκο τον Ναγκίμπ Σαουίρις και πολλούς άλλους.

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!