H Jolie πούλησε το μερίδιό της από το Chateau Miraval στον κολοσσό «Stoli»

«Κάθε λογικός άνθρωπος θα ήταν χαρούμενος για τη Stoli. O Brad δεν μπορεί να δει τίποτα πέρα από το μίσος του για την Αngelina»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά από μια μεγάλη δικαστική διαμάχη και έντονο συναισθηματικό πόλεμο, η Αngelina Jolie πέτυχε την πρώτη της νίκη εις βάρος του πρώην συζύγου της, Brad Pitt.

Το οινοποιείο Chateau Miraval, όπου και παντρεύτηκε το ζευγάρι το 2014, ήταν η αφορμή για τον πόλεμο που άνοιξε μεταξύ τους, λίγο μετά το διαζύγιό τους.

 

 

Αφού χώρισαν, η ηθοποιός θέλησε να ξεφορτωθεί από τη ζωή και την περιουσία της οτιδήποτε μπορεί να της θύμιζε τον πρώην της. Το ίδιο έκανε λοιπόν, και με το οινοποιείο του, στο οποίο είχε κι η ίδια μερίδιο. Γνωρίζοντας πόσο πολύ θα στοίχιζε αυτό στον Brad Pitt, ο οποίος προσπαθούσε να αναλάβει ολοκληρωτικά την ιδιοκτησία του, η Αngelina Jolie έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μπει εμπόδιο στον δρόμο του.

Όπως όλα δείχνουν, η προσπάθειά της απέφερε καρπούς. Στη νέα νομική τους «μάχη» η Jolie κατάφερε τη μεγάλη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, πούλησε το μερίδιό της από το Chateau Miraval στον κολοσσό αλκοολούχων ποτών «Stoli». Έκτοτε, ξεκίνησε ένας νέος δικαστικός αγώνας ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους, κατά τον οποίο ο Brad Pitt προσπαθούσε να κρατήσει κρυφά όλα τα έγγραφα της εταιρείας του.

 

 

Ωστόσο, η νομική ομάδα της Angelina Jolie πέτυχε αυτό που ήθελε. Το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα των εκπροσώπων της και διέταξε τον Brad Pitt και τους συνεργάτες του να παραδώσουν όλα τα έγγραφα στους δικηγόρους της πρώην συζύγου του.

Ενώ θα περίμενε κανείς ο Brad Pitt να είναι ευχαριστημένος με τις εξελίξεις και τη νέα συμφωνία με τη Stoli, πηγές από το περιβάλλον της Jolie κάνουν λόγο για θυμό κι εγωισμό που δεν τον αφήνουν να σκεφτεί καθαρά.

«Κάθε λογικός άνθρωπος θα ήταν χαρούμενος για τη Stoli. Έχει μια πολύ δυνατή στρατηγική μάρκετινγκ και ένα ισχυρό δίκτυο διανομής. Όμως, ο Brad δεν μπορεί να δει τίποτα πέρα από το μίσος του για την Αngelina», δήλωσε η πηγή από το περιβάλλον της Χολιγουντιανής ηθοποιού.

Ωστόσο, πηγές από την πλευρά του Pitt αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε δεχτεί προσφορά από τη Stoli και κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Jolie, την οποία και απέρριψε, καθώς πίστευε πως ένα τέτοιο σενάριο θα γκρέμιζε ό,τι είχε χτίσει μόνος του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»