O Johnny Depp έκανε Tik Tok και ανέβασε το πρώτο του βίντεο

Η Amber Heard απαντά μέσω αντιπροσώπου της στο μήνυμα του - Η ανάρτηση της αδερφής της μετά την ήττα της στη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Johnny Depp πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει τη ζωή του ύστερα από την πολύκροτη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του Amber Heard από την οποία βγήκε νικητής. 

Ο χολιγουντιανός σταρ, μάλιστα, ο οποίος δέχτηκε τεράστιο κύμα συμπαράστασης από όλον τον κόσμο μέσα από τα social media αποφάσισε να δημιουργήσει Tik Tok. Μέσα σε λίγες ώρες ο λογαριασμός του Johnny Depp έχει συγκεντρώσει 7 εκατ. followers!

Ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορα αποσπάσματα από τη δίκη, την περιοδεία του και τη στήριξη του κόσμου και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους εκατομμύρια θαυμαστές του, οι οποίοι δεν τον παράτησαν ούτε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας… ευχαριστώ. Λοιπόν, σας ευχαριστώ. Έχετε την αγάπη και τον σεβασμό μου» έγραψε ο Johnny Depp.

 

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys
 

 

ίγο αργότερα πάντως, ήρθε και η αντίδραση από τη μεριά της Amber Heard, η οποία είχε βρεθεί στο στόχαστρο αμέτρητων TikToker τις περασμένες εβδομάδες, οι οποίοι μετέτρεπαν τις συναισθηματικά φορτισμένες καταθέσεις της σε καυστικά βίντεο που γίνονταν viral.

H απάντηση της Heard στο μήνυμα του Depp δεν ήρθε μέσω της πλατφόρμας που την «πολέμησε» σφοδρά την περίοδο της δίκης, αλλά μέσω εκπροσώπου της, που εστίασε στη φράση «προχωράμε μπροστά» του ηθοποιού.

«Ενώ ο Johnny Depp λέει ότι προχωράει μπροστά, τα δικαιώματα των γυναικών πάνε πίσω. To μήνυμα της ετυμηγορίας στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι... να φοβάστε να υψώσετε το ανάστημά σας και να μιλήσετε δημόσια», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση.

Η δήλωση αυτή απηχεί εκείνη που εξέδωσε η Heard μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, όπου η 36χρονη επισήμαινε ότι η απόφαση υπέρ του Depp γυρίζει τις γυναίκες πίσω σε μια εποχή όπου ο κόσμος ντρόπιαζε και εξευτέλιζε τα θύματα κακοποίησης που μιλούσαν δημόσια. Σε εκείνη τη δήλωση, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός επέκρινε εμμέσως τους ενόρκους επειδή «πείστηκαν» να αγνοήσουν το σημαντικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου, ενώ ανέφερε ότι, σε τελική ανάλυση, η πληθώρα των αποδεικτικών στοιχείων που παρουσίασε δεν ήταν αρκετά για να νικήσουν την επιρροή του ισχυρού πρώην συζύγου της!

 

 

 

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Amber Heard από την ημέρα που βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου στην καταδικαστική διαμάχη της με τον Johnny Depp, όπου κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση και επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων.

Μπορεί ο Johnny Depp από εκείνη την ημέρα έχει δεχτεί ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από τους θαυμαστές τους αλλά και τους συνεργάτες τους, ωστόσο υπάρχουν ελάχιστοι υποστηρικτές και από την πλευρά της Amber Heard.

Μεταξύ αυτών και η αδερφή της, Witney Heard, η οποία θέλησε να την στηρίξει δημόσια, τονίζοντας πως βρίσκεται στο πλευρό της.

«Εξακολουθώ να είμαι δίπλα σου, αδερφή. Χθες, σήμερα και αύριο θα είμαι πάντα περήφανη για σένα που υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, που κατέθεσες τόσο εδώ στη Βιρτζίνια όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και που είσαι η φωνή τόσων πολλών που δεν μπορούν να μιλήσουν για τα πράγματα που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες».

Στη συνέχεια, η αδερφή της Amber Heard συμπλήρωσε: «Ξέραμε ότι θα ήταν μια δύσκολη μάχη και ότι τα έγγραφα ήταν εναντίον μας. Αλλά στάθηκες όρθια και μίλησες. Είναι μεγάλη μου τιμή να μιλώ για σένα και θα το έκανα ένα εκατομμύριο φορές επειδή ξέρω τι είδα και επειδή η αλήθεια είναι για πάντα με το μέρος σου».

Ακόμα, σε άλλο σημείο της ανάρτησής της η Witney Heard υπογράμμισε: «Λυπάμαι πολύ που (η αλήθεια) δεν αντικατοπτρίστηκε στην απόφαση που πήρε η επιτροπή, αλλά ποτέ δεν θα σε εγκαταλείψω εσένα, όπως και κανένας που είναι δίπλα σου. Για πάντα δίπλα σου…».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Νέες μαγευτικές φωτογραφίες της Ευγενίας Σαμαρά από το ταξίδι της στο Νεπάλ
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας η Εριέττα Κούρκουλου – Το ισχυρό μήνυμά της για το Πάσχα
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
H Γιάννα Τερζή για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε: «Επιτέλους βγήκαν οι λέξεις. Με βάρυναν 6 χρόνια»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης