Χαμός για την Βρισηίδα! «Ξέρει τι της έχεις κάνει, νομίζεις ότι σε φοβάμαι;»

 

#SurvivorGR: Η Βρισηίδα πετσόκοψε τον Στάθη: «Δεν έπαιξε έξυπνα! Πού ζεις;» - Σοκαριστική πτώση για τον Μαρτίκα! Προσγειώθηκε με το κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Ο απίστευτος καβγάς Ασημίνας-Μαρτίκα, τα κλάματα της Βρισηίδας και ο υποψήφιος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Υποψήφιος για δέκατη φορά αναδείχτηκε ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά αυτή τη φορά δεν θέλει να φύγει, όπως έλεγε στην προηγούμενη υποψηφιότητα του, θέλει να παραμείνει και όπως είπε να «παλέψει».

«Δικαιολογημένο απόλυτα, το κοινό με έχει κρίνει και κρίνει δίκαια. Δεν έχω λόγο να υποστηρίξω κανέναν γιατί όταν το έκανα δεν εκτιμήθηκε. Το αν θα μείνω ή όχι, δεν εξαρτάται από μένα.

Θα σταθώ δίπλα στο κόσμο που με στηρίζει για όσο πάει και στο τέλος ένας τελικός με ένα έπαθλο αξιοσέβαστο για κάποιους που θα το αξιοποιήσουν όχι για προσωπικές στιγμές, όπως έχουν πει πολλοί. Σαφώς αν τελικά ο κόσμος αποφασίσει για το ποιος θα είναι νικητής, εγώ πίσω σε αυτόν τον κόσμο με την υποχρέωση που νιώθω, δεν θέλω να γυρίσω με άδεια χέρια. Θέλω να προσφέρω στον κόσμο αυτό», είπε.

 

 

Eίναι να μην ανοίξει το στόμα της η Βρισηίδα… αυτή τη φορά το έκανε ξανά και «πετσόκοψε» τον Στάθη Σχίζα.

Αφορμή στάθηκαν τα λόγια του παίκτη για τον λόγο που δεν επέλεξε στην ομάδα του, τον Άρη. Οι δηλώσεις του όμως δεν έπεισαν τη Βρισηίδα, η οποία μιλώντας στις κάμερες τον «κάρφωσε» κανονικότατα!

«Στο συμβούλιο συζητήσαμε γιατί χάνει η κόκκινη ομάδα στο Survivor. Γιατί; Γιατί δεν μπήκε ο Άρης στην ομάδα. Ο Στάθης δεν είχε σοβαρό λόγο και δικαιολογία να απαντήσει γιατί δεν επέλεξε τον Άρη. Παίρνεις τον άνθρωπο που θα σου ενισχύσει την ομάδα κι έχει πολλούς πόντους, που είναι ο Άρης. Το έκανε επειδή δεν ήθελε να τον επισκιάσει ο Άρης. Προτιμούσε να τον έχει αντίπαλο και να τον κερδίσει, αν τον κερδίσει, παρά να χαθεί αυτός από τον χάρτη…

Δεν μπορούσα να καταλάβω τι λέει. Ότι θα έπαιρνε ο Άρης ξανά κάποιους με το μέρος του. Δεν στέκει. Δεν έπαιξες έξυπνα. Σκέφτηκε το εγώ σου για να μην σε καλύψει ο Άρης και χαθείς ως καλός παίκτης. Είναι και στρατηγική πλέον, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Πού ζεις;», είπε.

 

 

Ντέρμπι για γερά νεύρα ήταν το αποψινό αγώνισμα ασυλίας (7-06). 

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας εξελίχθηκε σε ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

 

 

Ο παίκτης της Kόκκινης ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στην άμμο.

Η πτώση έτσι όπως τουλάχιστον την είδαμε ήταν σοκαριστική και αμέσως έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες. Στον αυχένα του τοποθετήθηκε ένα ειδικό κολάρο ενώ ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως ο Σπύρος Μαρτίκας θα παραμείνει εκτός αγώνα προκείμενου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από τους γιατρούς.

Λίγα λεπτά αργότερα ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο παίκτης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Ποια ομάδα επικράτησε;

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να ανατρέψουν την μέχρι τώρα πορεία τους και μετά από συνεχόμενες ήττες πήραν την ασυλία.

Παράλληλη στο αποψινό επεισόδιο είδαμε και μια σοκαριστική στιγμή με τον άσχημο τραυματισμό του Σπύρου Μαρτίκα. Η πτώση ήταν άσχημη και στον αυχένα του τοποθετήθηκε ένα ειδικό κολάρο ενώ ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως ο Σπύρος Μαρτίκας θα παραμείνει εκτός αγώνα προκείμενου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από τους γιατρούς. Αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, ωστόσο λίγο πριν το τέλος του αγωνίσματος επέστρεψε εμφανώς καλύτερα. «Τη γλίτωσα φθηνά αλλά δεν με νοιάζει που χτύπησα αφού κερδίσαμε», είπε και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες τους που έφεραν τη νίκη στην ομάδα!

 

 
 
Μετά την ήττα έγινε το μάλε βράσε. Ενορχηστρωμένα η Ασημίνα ξεκίνησε πόλεμο εναντίον της Βρισηίδας με όλους τους υπόλοιπους να σιγοντάρουν.
 
 

 

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε μετά τη νίκη των Κόκκινων, οι μπλε μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν τον υποψήφιο προς αποχώρηση. 

 

 

Η Βρισηίδα λοιπόν ξέσπασε, όμως εναντίον της ξέσπασαν και κάποιοι από τους συμπαίκτες της με πρώτο και καλύτερο τον Νίκο Γιάννη ο οποίος δεν άντεχε πλέον τη συμπεριφορά της και στο συμβούλιο την... έβαλε στη θέση της όταν εκείνη άρχισε να τους κατηγορεί

 

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού τα… αίματα άναψαν ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή τη σχέση του φαρμακοποιού με την Βρισηίδα και τα όσα έγιναν μεταξύ τους.

Ο Σπύρος αφού εξέφρασε το παράπονό του προς τη Βρισηίδα επειδή δεν έσπευσε να τον ρωτήσει αν ήταν καλά μετά τον τραυματισμό του υποστήριξε ότι αδίκως η μπλε ομάδα την βγάζει υποψήφια από τη στιγμή που φέρνει συνεχώς νίκες, σε αντίθεση με την Ασημίνα που όπως είπε έχει πέσει αγωνιστικά.

Ισχυρίστηκε δε ότι οι Μπλε έχουν χρησιμοποιήσει κακόβουλα τη Βρισηίδα. Κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού την Ασημίνα η οποία επιτέθηκε στον Μαρτίκα με θυμό ενώ και η Βρισηίδα εξεράγη βάζοντας τα κλάματα και λέγοντας πως δεν αντέχει να ακούει πλέον όσα λέγονται για εκείνη. 

 

 
 

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Σπύρος ανέφερε πως η ομάδα της Βρισηίδας την εκμεταλλεύτηκε ενώ έφερε νίκες. Από την άλλη, «έριξε» την Ασημίνα κι είπε πως η ίδια έστρεψε την Βρισηίδα απέναντί του στο Survivor για τους λόγους της.

Α.Χ.: Μην μου πας να μου στηρίξεις τη Βρισηίδα γιατί ξέρει πολύ καλά τι της έχεις κάνει και τι πλάσαρες αυτόν τον καιρό περί ερωτικού για να πάρεις το κοινό μαζί σου. Όλη τη ψευτιά.

Σ.Π.: Ηθική αυτουργός για ότι έγινε με την Βρισηίδα είναι η Ασημίνα. Θυμήθηκαν την επόμενη ημέρα ότι την έσπρωξα. Αυτά που ακούω είναι ανεκδιήγητα. Δεν ψήφισαν αγωνιστικά γιατί εδώ θα ήταν η Ασημίνα. Τσάμπα μάγκες… Δεν ψηφίσατε αγωνιστικά… Τις αντιδράσεις που βλέπω το τελευταίο διάστημα από την Βρισηίδα, δεν τις έχω ξαναδεί. Ακρότητες. Δυόμιση μήνες, που ήμουν κοντά της, ήταν μια άλλη και σαφώς μπορεί αν συγκρατήσει τα νεύρα της.

Α.Χ.: Μετά από εδώ θα σε καλέσουν στο θέατρο, γιατί είσαι ένας τέλειος ηθοποιός.

Σ.Π.: Είσαι ηθική αυτουργός για όλα αυτά τα ψέματα που έχουν ειπωθεί για να σπιλώσεις την προσωπικότητά μου και την ηθική μου υπόσταση για να απειλήσεις μετά ότι θα είσαι στον τάκο μαζί μου. Γιατί δεν είσαι εδώ;

Α.Χ.: Ότι υπερασπίζεσαι την Βρισηίδα, θα πρέπει όταν βγεις έξω να βρεις θέση σε κάποιο θέατρο… Νομίζεις ότι σε φοβάμαι;

Ο Γιώργος Λιανός διέκοψε τη συζήτηση ανάμεσα στους δύο παίκτες του Survivor για να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση.

 
 

 

Ο κακός χαμός ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου! Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες!

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά τον καβγά του με την Βρισηίδα στράφηκε κατά της Ασημίνας. «Είσαι ηθική αυτουργός για όλα αυτά τα ψέματα που έχω υποστεί για να σπιλώσεις την προσωπικότητα και την ηθική μου υπόσταση εδώ μέσα», είπε στο συμβούλιο του νησιού και η ατμόσφαιρα θα είναθι ηλεκτρισμένη στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε έναν απαιτητικό αγώνα, διεκδικώντας την τελευταία ασυλία αυτής της εβδομάδας.

Στο νέο συμβούλιο ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα συνεχίσουν να τσακώνονται και να ανταλλάσσουν βαριές κατηγορίες!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»