Οι εξελίξεις της υπόθεσης Λιγνάδη και ο διάλογος Κούγια και δεύτερου μηνυτή

 

Κούγιας: «Έχω μία τεταμένη σχέση με την Σκορδά λόγω των θέσεών της. Εμένα με έχει σοκάρει η παραπληροφόρηση» - Η απάντηση της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με τη συνέχεια της εξέτασης του δεύτερου μηνυτή από την Αίγυπτο, ο οποίος κατήγγειλε τον σκηνοθέτη για βιασμό στην Επίδαυρο. Από πλευράς του, ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζει ότι εκείνη την περίοδο του καταγγελλόμενου βιασμού βρισκόταν στην Ιθάκη με την Ελένη Κούρκουλα και τον Διονύση Παναγιωτάκη.

Μήνυση για ψευδή κατάθεση στο ακροατήριο δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας πως θα υποβάλλει εκ μέρους του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την ολοκλήρωση των όσων είπε ο δεύτερος μηνυτής στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο δεύτερος μηνυτής, που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι έπεσε θύμα βιασμού στην Επίδαυρο το 2015, δέχτηκε ερωτήσεις από τον Αλέξη Κούγια σχετικά με τις επαφές που είχε με τον σκηνοθέτη μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό.

Αναλυτικά τα όσα ρώτησε ο Αλέξης Κούγιας:

Αλέξης Κούγιας: Επί πέντε μήνες δεν έχετε καμία επικοινωνία μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό και θεωρούσατε ότι είστε μαζί;

Μάρτυρας: Ήμουν ερωτευμένος. Δεν υπήρχε ποτέ το «χωρίζουμε».

Αλέξης Κούγιας: Γιατί μείνατε με κατηγορούμενο;

Μάρτυρας: Ήμουν ερωτευμένος.

Αλέξης Κούγιας: Γιατί πήγατε στον Λιγνάδη; Γιατί δεν πήγατε στον φίλο σας;

Μάρτυρας: Γιατί ο κατηγορούμενος μου ήρθε πρώτος στο μυαλό.

Αλέξης Κούγιας: Σε αυτή τη φωτογραφία, ο Λιγνάδης είναι γυμνός από τη μέση και πάνω, έχετε δει την έκφραση σας; Αυτή η φωτογραφία είναι πέντε μήνες μετά το φερόμενο βιασμό σας;

Μάρτυρας: Βλέπω έναν άνθρωπο που ήταν πολύ ερωτευμένος και δεν τον ένοιαζε πλέον να πάει στο καμαρίνι του βιαστή του να του χαμογελάει και να φωτογραφίζεται.

Αλέξης Κούγιας: Εσείς, εάν σας έλεγε ο Λιγνάδης ότι «είμαστε μαζί» θα κάνατε καταγγελία για βιασμό;

Πρόεδρος: Είναι υποθετική ερώτηση, μην απαντάτε.

Αλέξης Κούγιας: Εάν δεν υπήρχε ο Κυπαρισσόπουλος και η Κουρτέση θα κάνατε καταγγελία;

Μάρτυρας: Δε ξέρω.

Για τη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε στο δικαστήριο μάρτυρας, συμμαθητής του δεύτερου φερόμενου θύματος, ο οποίος φέρεται να είναι το τρίτο μέλος της παρέας που πήγε στην Επίδαυρο τον Ιούλιο του 2015.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της προέδρου του δικαστηρίου, ο μάρτυρας κατέθεσε πως κατά τη διάρκεια της εκδρομής στην Επίδαυρο δεν αντελήφθη κάτι για τον καταγγελλόμενο βιασμό. Εκείνη το βράδυ εκείνος όπως κατέθεσε στο δικαστήριο βρισκόταν στο μπαλκόνι του δωματίου όπου διέμεναν.

Ο μάρτυρας είπε πως όχι μόνο δεν αντελήφθη κάτι για βιασμό, ούτε άκουσε κάποιο περίεργο θόρυβο, αφού άκουγε μουσική. Πρόσθεσε πως δεν αντελήφθη κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του Δημήτρη Λιγνάδη, παρά μόνο είδε το φίλο του κάπως στεναχωρημένο το επόμενο πρωί, αλλά το απέδωσε στο ότι τελειώνει η εκδρομή τους.

Ο συμμαθητής και φίλος του όπως κατέθεσε ο μάρτυρας δεν του είπε κάτι για όσα συνέβησαν μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021 όταν και προσέφυγε και στις δικαστικές αρχές.

Πρόεδρος: Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι είχε ξεχάσει κάποια πράγματα και εσείς τον βοηθήσατε να θυμηθεί.

Μάρτυρας: Ναι με πήρε μου είπε τι έγινε και ζήτησε βοήθεια να θυμηθεί. Σοκαρίστηκα και ήθελα να τον βοηθήσω να βρει ημερομηνίες.

Πρόεδρος: Γιατί τον πιστέψατε;

Μάρτυρας: Το είδα στα μάτια του. Όταν μιλούσε ήταν σαν να ζούσε πάλι το γεγονός.

Η δίκη συνεχίζεται τη Μ. Δευτέρα με την υποβολή ερωτήσεων των δικηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας και υπεράσπισης στον μάρτυρα.

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μπέσσυ Αντωνάκη.

«Ο πρώτος καταγγέλων υποτίθεται δε γνωρίζει κανένας, ζει στη Σουηδία, είναι σωφρονιστικός υπάλληλος πριν αναδειχθεί ότι είναι ένας κοινός απατεώνας που ζει στο Ντουμπάι, έχει πολυτελέστατη ζωή και όλοι καταλαβαίνουν τι δουλειά κάνει. Αν θυμάστε, εκείνο το φερόμενο ως θύμα που δε γνώριζε κανέναν, ξαφνικά πρότεινε πάλι με υπόμνημα 11 μάρτυρες, τους οποίους επίσης δεν γνωρίζει. Μεταξύ αυτών κι ένας σκηνοθέτης που θυμήθηκε ότι το 2021, ότι στις 24-25 Ιουλίου 2015 είχε δει τον κ. Λιγνάδη με κάποια νεαρά παιδιά έξω.

Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε με τον κ. Λιγνάδη ότι αυτή η ιστορία είναι κατασκευή. Ουδέποτε έγινε αυτή η συνάντηση με τα συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρονται εδώ να πιστοποιούν τη συγκεκριμένη πράξη. Σε κάθε περίπτωση με έχει σοκάρει κι ένα άλλο γεγονός, και δεν μιλάω για τον σταθμό σας, άλλωστε είναι γνωστό έχω μία τεταμένη σχέση με την κα Σκορδά λόγω των θέσεών της τις οποίες σέβομαι. Παρά την εξαιρετική σχέση που έχουμε με την ίδια και με τον κ. Λιάγκα εκτός της δουλειάς.   

Εμένα με έχει σοκάρει η παραπληροφόρηση. Δε μπορεί με μία διαδικασία έξι ωρών και με τα όσα ενδιαφέροντα εξελίχθηκαν εκεί. Εκείνο το οποίο, αναδεικνύουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι να είναι ένα επεισόδιο που είχα εγώ με την κα Κουρτέση. Αυτό είναι λάθος».

Η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του βίντεο αρκέστηκε να πει: «Νομίζω ότι εκφράζω πάρα πολλές μαμάδες στην κοινωνία μας και είναι το μόνο που θέλω να πω για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι θα έπρεπε να ξανασυζητηθεί το συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά στα παιδιά άνω και κάτω των 15 ετών. Νομίζω ότι είναι αυτό που συζητάνε όλοι οι γονείς εξαιτίας αυτής της υπόθεσης. Η αλήθεια είναι αυτή».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της