Δεν ξανάγινε! Κέρδισε την δοκιμασία αποχώρης και έφυγε οικειοθελώς!


Αποφάσισε, αιφνιδιάζοντάς τους πάντες, να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους και ξέσπασε σε δάκρυα - Η Καλλιόπη χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας κι άλλαξε τα πάντα στο #MasterChefGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η ψηφοφορία ξεκίνησε με εντάσεις. Η Kόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία και τα μέλη της καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες του αποτελέσματος και να ψηφίσουν ανάλογα.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, έχοντας στην κατοχή της την κάρτα μόνιμης ασυλίας και η Ελπίδα Μορφούλη, έχοντας κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας, είναι ασφαλείς από τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

H Καλλιόπη Μπεζαντέ έκανε την απόλυτη ανατροπή.

Η ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση ολοκληρώθηκε κι εκεί που έδειχναν όλα πως θα αναμετρηθούν ο Νικήτας Μπατσικούρας κι η Φανή Ζιώγα, ήρθε η μεγάλη ανατροπή.

Οι δυο παίκτες συγκέντρωσαν έξι βαθμούς ο καθένας με αρκετές σπόντες προς το πρόσωπό τους. Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα να ξεκινήσουν, η Καλλιόπη Μπεζαντέ ανακοίνωσε πως θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας καθώς θέλησε να σώσει τον Νικήτα.

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Φανή κι ο Νίκος, που θα πρέπει να αποδείξουν για ακόμη μία φορά την μαγειρική τους ικανότητα και πως πρέπει να παραμείνουν στο παιχνίδι.

 

 

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, o ταλαντούχος chef, με σπουδές Sommelier, Χάρης Νικολούζος, που έφερε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους.

 

 

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση ακολούθησαν πιστά τα βήματα της συνταγής, έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις αναλογίες του πιάτου, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν, όσο πιο κοντά μπορούν, στην τέλεια αντιγραφή και να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Ο Νίκος ήταν αυτός που έπρεπε να αποχωρήσει με βάση τους κριτές, όμως η Φανή έκανε μία ανακοίνωση που άφησε τους πάντες άναυδους. Η παίκτρια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω οικογενειακού προβλήματος.

 

 

 

Μετά την ανακοίνωση, η Φανή Ζιώγα πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την σεξουαλικότητά της: «Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος κι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε. Μου έχει μάθει πολλά πράγματα κι είναι μια κατηγορία από μόνος του.

Μακάρι να είναι όλοι σαν τον παππού μου. Με έχει μεγαλώσει με τη γιαγιά μου και ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα κι από εμένα. Είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου που το συνειδητοποίησα, είχα σχέσεις κανονικά με άντρες. Ο παππούς μου μού είπε ότι θέλω να είσαι καλά είτε αυτό είναι με άντρα είτε με γυναίκα. Θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς».

 

 

 

 

Τελικά γνώριζε η Καλλιόπη ή οχι;

 

 

To trailer 64ου επεισοδίου - Κυριακή 17.4.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο