Χαμός με τις αναρτήσεις της Ρούλας για την Ίριδα - Η έκρηξη της Σκορδά

 

 

 Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ερώτηση της Ρούλας σε καφετζού: «Aν αρρωστήσουν τα παιδιά μου ή πάθουν κάτι χειρότερο, θα γυρίσει ο Μάνος;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Μία νέα μαρτυρία ήρθε στο φως σήμερα στο «Πρωινό» κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και σόκαρε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε άτομο από το φιλικό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη και έκανε πολλές αποκαλύψεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όντως δεν συμπαθούσε καμία γυναίκα, με όλες τσακωνόταν, πάντα έβρισκε κάτι πάνω τους που την ενοχλούσαν π.χ (αυτή είναι ψεύτρα, αυτή μοιάζει έτσι, αυτή βρωμάει) όλο τέτοιες ασυναρτησίες, ότι αυτή είναι η σωστή, η λογική, η όμορφη, ότι είναι ανώτερη.»

Και πρόσθεσε: «Η Ρούλα στην εντατική όχι μόνο έφευγε τα βράδια, αλλά όταν ήταν εκεί τα μυαλό της αντί να είναι στο παιδί ήταν να παραγγέλνει να φάει κινέζικο, ή που θα πάει για μπάνιο, να κάνει ηλιοθεραπεία και να φάει σουβλάκια. Αντιθέτως ο Μάνος καθόταν όλη την πρώτη εβδομάδα που το παιδί διασωληνώθηκε στην εντατική χωρίς να φύγει καθόλου, καθώς πήγαινα κι εγώ τα βράδια όταν σχόλαγα από την δουλειά μου και καθόμουν μαζί του μέχρι το μεσημέρι της άλλης μέρας που θα έκαναν ενημέρωση οι γιατροί. Ήρθε η στιγμή που την αποσωλήνωσαν την Τζωρτζίνα, διαπιστώθηκε ότι είχε μεγάλη εγκεφαλική βλάβη και ενώ η Τζωρτζίνα γύρισε σπίτι με ένα σοβαρό πρόβλημα, η Ρούλα ήθελε και ταξιδάκια μονοήμερα, αφήνοντας το παιδί να το φυλάει η μητέρα του Μάνου.

Οι μόνοι που ήταν κοντά στη Τζωρτζίνα ήταν ο παππούς, ο πατέρας του Μάνου, η γιαγιά, η μάνα του Μάνου και ο σύντροφος της μητέρας του Μάνου, εφόσον οι γονείς του είναι χωρισμένοι από μικρό παιδί που ήταν ο Μάνος και πιο πολύ μια φίλη μας η “νονά”, όπως την έλεγε η Τζωρτζίνα. Εγώ και η κοινή μας φίλη πηγαίναμε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι για να είμαστε κοντά στους γονείς για ψυχολογικούς λόγους και να βλέπουμε και την Τζωρτζίνα».

Όσο ακούγονταν οι δηλώσεις τόσο ο Γιώργος και η Φαίη αδυνατούσαν να πιστέψουν τα όσα άκουγαν!

 

 

Οι αποκαλύψεις από πρόσωπα που βρίσκονταν στο κοντινό τους περιβάλλον είναι πολλές και σοκαριστικές.

Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, μίλησε στο «Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα και όσα εξομολογείται για το ζευγάρι προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση.

«Είχαμε βρεθεί μια φορά  Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια, φύγαμε με το αυτοκίνητο, με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει πώς σου φαίνεται ο Μάνος. Είπα είναι καλό παιδί με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει.

Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο στα μηνύματα μου είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με την Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά», λέει ο φίλος του Μάνου.

Τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο».

Τι έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης μετά το μνημόσυνο της Μαλένας;

«Αυτό μου το είχε πει ο ίδιος ο Μάνος, όταν είχε μνημόσυνο στο πρώτο παιδί στη Μαλένα, έγινε το μνημόσυνο Κυριακή πρωί και το μεσημέρι έφυγε ο Μάνος και πήγε να παίξει αγώνα ερασιτεχνικό γιατί η ομάδα του πήγαινε να υποβιβαστεί και έπαιζε μπαράζ κατηγορία του. Με την δικαιολογία ότι τον χρειαζόταν η ομάδα για να σωθεί».

 

 

Δυο αναρτήσεις που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της κόρης της Ίριδας, προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8/4 μέσα από το «Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά να γίνεται έξαλλη με αυτά που άκουγε.

«Σαν σήμερα σου έδωσα ζωή μικρή μου μπισκοτούλα. Όμως, δε προλάβαμε να σου κάνουμε το πρώτο σου πάρτι, να ακούσεις και εσύ χρόνια πολλά. Σε χάρηκα μόνο έξι μήνες και ξαφνικά, ένα ξημέρωμα μου έφυγες και εσύ για το μεγάλο ταξίδι. Σπάνιο παιδί όπως και η αιτία θανάτου σου και έτσι απλά το σπίτι μας άδειασε και έμεινε βουβό από γελάκια και φωνούλες και η μόνη ανάμνηση το γέλιο σου ακούγοντας «πλάθω κουλουράκια» .

Χρόνια αγγελικά και παραδεισένια όμορφή μου Ιριδούλα να γιορτάσεις με τη Μαλένα εκεί ψηλά και να μας προσέχετε και πιο πολύ την αδερφούλα σας εδώ. Η μυρωδιά μπισκότου ακόμα υπάρχει στα ρουχαλάκια σου γιατί μου κάνετε την τιμή να είμαι μαμά δυο πανέμορφων αγγέλων. Μας λείπεις» έγραφε η πρώτη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου που έγινε ανήμερα των γενεθλίων του μικρού κοριτσιού που είχε φύγει από τη ζωή.

«Είναι αυτό που επιμένω και λέω συνέχεια. Ένα ημερολόγιο στα social media. Είναι σαν να γράφει σε σειρά κινηματογραφική. Έχεις χάσει το παιδί σου και λες είμαι καλά γιατί μου κάνατε την τιμή να είμαι μαμά σας και στο τέλος, καρδούλες μαύρες. Είναι δυνατόν;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

«Ένας αγαπημένος ηθοποιός φεύγει από τη ζωή που δεν τον ξέρεις και βάζεις, αν βάλεις…. εδώ φεύγει το παιδί σου και βάζεις μαύρη καρδούλα;».

Η δεύτερη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγραφε:  «Μικρή μου Ιριδούλα σαν σήμερα θα γιορτάζαμε τη γιορτή σου. Και προχθές έκλεισες έξι μήνες που πήγες στον Παράδεισο. Σ’ ευχαριστώ και μόνο που μου έκανες την τιμή να σε γεννήσω και να σε γνωρίσω όμορφή μου. Χρόνια πολλά ματάρες μου. Μου λείπεις πάρα πολύ. (Η τελευταία σου φωτογραφία. Εκείνο το ξημέρωμα, «έφυγες»)».

Μετά από αυτό, η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της και αντέδρασε λέγοντας: «Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία λες στο παιδί σου που έχει φύγει από τη ζωή; Και πρέπει να ξανανεβάσεις κείμενο… Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και το βάζεις στα social, κείμενο με μαύρες καρδούλες».

 

 

 

Πριν από δύο χρόνια βρισκόταν στην Πάτρα, με τον γάμο της, να περνάει ακόμα μία κρίση. Όπως καταγγέλλει η γυναίκα που δηλώνει πρόθυμη να καταθέσει, τότε ήταν που την ρώτησε, αν ο Μάνος Δασκαλάκης θα επέστρεφε σπίτι, σε περίπτωση που πάθαιναν κάτι τα παιδιά τους. Επιπλέον την είχε ρωτήσει αν γνωρίζει κάποιον που μπορεί να του στήσει ενέδρα και να τον χτυπήσει.

«Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει»! Η καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» προκαλεί αίσθηση. Η εφημερίδα έχει στη διάθεσή της τα πλήρη στοιχεία της γυναίκας, η οποία γραπτώς δήλωσε πρόθυμη να καταθέσει τα πάντα στις Αρχές.

«Μέχρι τώρα δεν το έκανα. Φοβόμουν. Όμως, μετά από όλα αυτά που ακούω κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισα να μιλήσω. Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσε χαρτορίχτρες ή καφετζούδες και πλήρωνε γι’ αυτό. Ήταν Νοέμβριος του 2020 όταν μετά από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου. Είχε κρατήσει το φλιτζάνι από τον καφέ του συζύγου της και χωρίς να χάνει χρόνο, με κάλεσε να το ‘’διαβάσω’’ και να της πω αν ο Μάνος έχει σχέση με μία γυναίκα το όνομα της οποίας αρχίζει από Α, Ανδριάννα, αν θυμάμαι καλά.

Η Α.Ν. της είπε κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρώτησε: «Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω»; Η γυναίκα έπαθε σοκ. Νόμιζε ότι της το έλεγε χάριν αστειότητος. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…» ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

O δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» προέβη σε νέες αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής, «Happy Day» για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή «έμεινε κάγκελο»!

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Νοέμβριο του 2020, δηλαδή μετά το θάνατο της Μαλένας επισκέφτηκε μια καφετζού. Τότε, μέσα σε όλα τα άλλα τα οποία συζήτησαν, η Ρούλα τη ρώτησε «αν αρρωστήσουν τα παιδιά μου ή πάθουν κάτι χειρότερο, θα γυρίσει ο Μάνος;».

Η καφετζού είπε στην εφημερίδα Πελοπόννησος: «Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει»!

Η καφετζού Α.Ν. της είπε κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρώτησε: «Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω»; Η γυναίκα έπαθε σοκ. Νόμιζε ότι της το έλεγε χάριν αστειότητος. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…» ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

«Αυτό που μου λέτε είναι σοκαριστικό! Συγνώμη, εντάξει κύριε Αναστασόπουλε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Έχω ανατριχιάσει με αυτά που ακούω».

 

 

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε και στο «MEGA Καλημέρα»

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε μία νέα μαρτυρία ενός προσώπου θα ρίξει φως στην υπόθεση.

«Μία γυναίκα που ζει στην Πάτρα, και πέραν του επαγγελματικού της βίου ασχολείται με την καφεμαντεία. Η Ρούλα είχε ζητήσει από αυτή τη γυναίκα να της πει τον καφέ. Τη ρώτησε έαν θα επιστρέψει ο Μάνος Δασκαλάκης  εάν αρρωστήσει το παιδί. Η κυρία αυτή σοκαρίστηκε με αυτό που άκουσε και της απάντησε ότι οποιοσδήποτε τσακωμένος ή χωρισμένος, θα γυρνούσε, από ενδιαφέρον για το παιδί του. Η γυναίκα αυτή ενημερώθηκε ότι η οικογένεια έχει 1 παιδί ενώ είχε δύο. Αμέσως μετά την σοκαριστική ερώτηση, η Ρούλα ρώτησε την κυρία που ασχολείται με την καφεμαντεία, εάν γνωρίζει κάποιον για να τον δείρει άσχημα. Εκεί σταμάτησε η συνεργασία τους», ανέφερε αρχικά.

Ο φόβος της μάρτυρος ήταν να μην γίνει βορά των ΜΜΕ. Πλέον είναι έτοιμη να καταθέσει τα πάντα», συμπλήρωσε.

 

 

Για τον τρόμο που ένιωθε ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τις καφετζούδες που η ίδια μάζευε μέσα στο σπίτι τους μίλησε ένας στενός φίλος του Μάνου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ο Μάνος είχε βαρεθεί να τη βλέπει να πηγαίνει σε χαρτούδες, καφετζούδες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εκείνο που του είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση από ένα σημείο και μετά ήταν ότι όλες αυτές πήγαιναν στο σπίτι. Η Ρούλα τους έκλεινε ραντεβού μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Το 2020 είχαν μια πολύ μεγάλη προστριβή, εντάξει, κι ο Μάνος δεν ήταν και το καλύτερο παιδί, έκανε τις αταξίες του.

Η Ρούλα είχε δυο συγκεκριμένες κυρίες, η μία έλεγε τον καφέ και η άλλη τα χαρτιά, που την επισκέπτονταν στο σπίτι σχεδόν καθημερινά. Και τότε ο Μάνος φοβόταν ότι μπορεί να του έκανε και κάτι. Στην αρχή τα αντιμετώπιζε λίγο και στην πλάκα όλα αυτά, δεν έδινε πολύ μεγάλη σημασία. Όταν άρχισε να βλέπει αυτές τις γυναίκες μέσα στο ίδιο του το σπίτι, άρχισε να τρομάζει και ο ίδιος», είπε αρχικά ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Στη συνέχεια ο ίδιος είπε: «Πιο πολύ πίστευε ότι όλες αυτές επηρέαζαν την ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας και η Ρούλα μετά ξεσπούσε πάνω του ή έκανε πράγματα για τα οποία ο ίδιος δεν μπορούσε να έχει κανένα έλεγχο.

Πραγματικά, πέρα από την εμμονή της με τον Μάνο, είχε μια απίστευτη εμμονή με όλες αυτές τις χαρτούδες και τις φλιτζανούδες γιατί πίστευε ότι όλες αυτές θα της βρουν τη λύση που θέλει για τη σχέση της και τον τρόπο που θα έχει για πάντα δίπλα της τον Μάνο. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»