«Φτάνει! Είναι έγκλημα στο έγκλημα και βιασμός στις ψυχές μας. Φτάνει! »

 

Γαστεράτου, Κανάκης, Ράλλη απασφάλισαν με την υπόθεση της Πάτρας και τις εκπομπές: «Εθιζόμαστε σε μία νοσηρή παρακολούθηση διεστραμμένων ανθρώπων» - «Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Την οργή και την αγανάκτηση του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1. 

Αφορμή στάθηκε βεβαίως η υπόθεση της Πάτρας και όλες οι εξελίξεις που έρχονται στο φως με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου, κάθε λεπτό από κάθε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, για την οποία ο παρουσιαστής πραγματικά απασφάλισε. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ειδικότερα, απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό, ο Αντώνης Κανάκης τόνισε σε έντονο ύφος για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών πως «κλείστε τα αυτιά σας! Φτάνει, παιδιά, φτάνει! Είναι τρέλλα αυτό που γίνεται, είναι έγκλημα. Είναι έγκλημα στο έγκλημα και βιασμός στις ψυχές μας. Φτάνει! Θα τον σκίσουν, θα το τραβήξουν, θα το βομβαρδίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει στον βωμό της τηλεθέασης».

«Φτάνει! Αρρωσταίνει η κοινωνία. Αυτοί δεν έχουν το αίσθημα που χρειάζεται για να πουν «φτάνει». Πείτε το εσείς το «φτάνει». Φτάνει! Δεν αντέχεται άλλο» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1.

 

 

Θέση για την υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα και δεν είναι άλλη από τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, πήρε η Νικολέττα Ράλλη, η οποία μέσα από μηνύματά της στο Instagram, εξέφρασε την αγανάκτησή της με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των παιδιών.

Η παρουσιάστρια τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να βρουν δικαίωση αυτές οι αδικοχαμένες ψυχές και εξέφρασε τη θλίψη για τα όσα συμβαίνουν στις εκπομπές, επιβεβαιώνοντας έμμεσα το τέλος της εκπομπής της στο OPEN.

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες; Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@στηκα. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος. Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚΑΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει. Γιατί αλλιώς θα έσκαγα εγώ αν δε τα έλεγα» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

 

 

  

  

 

Η Μαντώ Γαστεράτου ξέσπασε σήμερα μέσα από το Instagram account της, γράφοντας για την υπόθεση της Πάτρας, και τον τρόπο που παρουσιάζεται από όλα τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Βλέπω χεράκια, ποδαράκια, μαλλάκια και θολωμένα τρία παιδικά προσωπάκια.

Δίπλα τους χαμογελαστός ο ίδιος ο διάβολος με τη μορφή μηΤΕΡΑΣ», γράφει μεταξύ άλλων.

 

 

  

  

  

  

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!