«Έχω θυρεοειδίτιδα χασιμότο, είναι αυτοάνοσο. Έμαθα όμως και αυτό να το ελέγχω»

 

 

 

Ευρυδίκη: «Θέλω όταν τραγουδώ να φαίνονται όλες οι εκφράσεις στο πρόσωπο μου» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ευρυδίκη είναι ένα πλάσμα ξεχωριστό. Σε κάνει να νιώθεις ωραία με την απλότητα της, την ομορφιά της, τη γοητεία της, τη λάμψη της .

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή στο Gala μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τις δύσκολες μέρες και πώς καταφέρνει και διατηρείται τόσο όμορφα.

Σε θυμάμαι πάντα χαμογελαστή. Πώς αντιμετωπίζεις τις άσχημες μέρες;

Είναι πολλές μέρες που ξυπνάω και είμαι στα κάτω μου, γιατί είμαι έτσι ως άνθρωπος. Με βλέπεις χαμογελαστή και την επόμενη στιγμή μελαγχολώ χωρίς κανένα λόγο. Ή μάλλον υπάρχει λόγος. Εχω θυρεοειδίτιδα χασιμότο. Αυτό είναι αυτοάνοσο, έχει να κάνει με τον θυρεοειδή και μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να αλλάξει τη διάθεση μου. Εκεί που είμαι μέσα στην τρελή χαρά, ξαφνικά γίνομαι μελαγχολική. Εμαθα όμως και αυτό να το ελέγχω. Λέω στον εαυτό μου «δεν έχεις κανέναν λόγο να είσαι στενοχωρημένη. Ολα είναι καλά στη ζωή σου, έχεις την οικογένεια σου που είναι το πιο σημαντικό, τον άνθρωπο σου, το παιδί σου, φίλους, τα τραγούδια σου που κάνουν χαρούμενους πάρα πολλούς ανθρώπους. Αρά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χαμογελάς και όλα θα πάνε καλά». Και αλλάζει η διάθεση μου αμέσως.

Μεγαλώνοντας, έχεις στραφεί σε πιο πνευματικά μονοπάτια;

Υπάρχουν φορές που προσπαθώ να φιλοσοφήσω τη ζωή. Να σκεφτώ γιατί γεννιόμαστε, γιατί ζούμε, ποιος είναι ο σκοπός μας, τι υπάρχει μετά απo αυτό που βλέπουμε, ειδικά τον τελευταίο χρόνο που είχατε και κάποιες σημαντικές απώλειες στην οικογένεια και όλο αυτό μου στοίχισε. Οταν συνειδητοποιείς ότι δεν θα ξαναδείς στη ζωή σου κάποιους ανθρώπους, εκεί είναι που έχεις ανάγκη να σκεφτείς ότι δεν τελειώνει εδώ η ζωή μας, υπάρχει κάτι άλλο, και θα ξανανταμώσουμε. Πιστεύω στον Θεό, αλλά δεν προσεύχομαι συχνά, δεν πηγαίνω στην εκκλησία. Προσευχήθηκα έντονα όταν δικοί μου άνθρωποι ήταν στο νοσοκομείο.

Πώς καταφέρνεις και διατηρείσαι τόσο όμορφα θα μου πεις;

Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Προσέχω τη διατροφή μου, θα κάνω καμιά φορά καμιά θεραπεία για το πρόσωπο, όχι παρατραβηγμένα πράγματα, για αράδειγμα, έχω κάνει μεσοθεραπεία με βιταμίνες. Μ' αρέσει να είμαι φρέσκια, να είμαι φυσική. Θέλω όταν τραγουδώ να φαίνονται όλες οι εκφράσεις στο πρόσωπο μου. Οταν νιώσω την ανάγκη, θα κάνω κάτι, αλλά δεν μπορώ τα παγωμένα, ανέκφραστα πρόσωπα. Νομίζω ότι όσο λιγότερα κάνεις τόσο περισσότερο φρέσκος και όμορφος φαίνεσαι.

Ακούω συχνά για το «απαγορευμένο CD». Ποιο είναι αυτό;

Ξέρουν πολύ καλά οι fan μου. Είναι το «Πες το μου αυτό», το CD που είχα κάνει το '97 με πιο λαϊκά τραγούδια Είχα πειραματιστεί τότε στο λαϊκό, γιατί όλα τα ραδιόφωνα έπαιζαν λαϊκά, αλλά ενώ τα χάρηκα στο στούντιο που τα γράψαμε, δεν τα ένιωσα ποτέ, νομίζω ότι δεν κάνουν για τη φωνή μου. Οταν λοιπόν μου ζητάνε τραγούδι από αυτό το CD, τους λέω: «Αφήστε το αυτό, είναι από το απαγορευμένο CD».

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

To νέο look με πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις
Ο ένας μετά τον άλλον, οι φίλοι του Άρη Σοϊλέδη, τον αδειάζoυν δημόσια για την Μαρία Αντωνά