Ποιοι κέρδισαν στο #SurvivorGR σουβλάκια & γύρο χοιρινό και πανηγύρισαν έξαλλα;

 

 

 

Σπάραξε στο κλάμα η Θωμαϊς - «Μου λείπει πραγματικά» - Ναυσικά εναντίον Καραγκούνια - «Μου έσπασε τα νεύρα, ο Τάκης μου μίλησε πάρα πολύ άσχημα» - Το «καρφί» του Στάθη στον Μαρτίκα - «Άντρες μας κάνει ο λόγος και όχι τα παντελόνια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου είναι απαρηγόρητη μετά την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα.

Η αποχώρηση του Σάββα Κάλφα από το ριάλιτι επιβίωσης «πάγωσε» την Μπλε ομάδα και αρκετοί ήταν εκείνοι που ξέσπασαν σε κλάματα.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου, η οποία σπάραξε στο κλάμα για ακόμη μία φορά όταν ήταν στην παραλία.

Συγκεκριμένα η παίκτρια είπε:«Λείπει ο Σάββας από την καλύβα, αποχώρησε. Μου λείπει ήδη πραγματικά. Δεν ξέρω πως θα μπορέσω με τον Ανδρέα μόνο να είμαστε η δύναμη ο ένας για τον άλλον. Να είμαστε οι δύο και να ζήσουμε όλο αυτό με τους υπόλοιπους».

Και πρόσθεσε:«Δεν περίμενα να φύγει τόσο νωρίς, ρε φίλε. Με τίποτα. Τον είχα για πολύ ψιλά, ρε φίλε, τον Σάββα. Δεν πίστευα ότι θα μας αφήσει τόσο νωρίς».

 

 

Τα παράπονα πάνε κι έρχονται από τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγες ώρες μετά το τελευταίο αγώνισμα εξέφρασε μερικά παράπονα για τους συμπαίκτες της αλλά και για τον Τάκη Καραγκούνια.

Συγκεκριμένα θεώρησε λάθος το να μην την συμβουλεύουν οι υπόλοιποι από την Κόκκινη ομάδα ώστε να γίνεται καλύτερη και να φέρνει νίκες στην ομάδα της.

Όσο αναφορά τον Τάκη Καραγκούνια δήλωσε:«Ένα γεγονός που μου έσπασε πάρα πολύ τα νεύρα χθες ήταν ότι κατά την διάρκεια του αγώνα, αφού έχω παίξει ήδη μία φορά και είμαι εγώ με την Κάτια και τραβάμε τον Τάκη έχω κοπεί και δεν αντέχω άλλο, δεν πηγαίνουν τα πόδια και έχω τον Τάκη, ο οποίος μου μιλάει πάρα πολύ άσχημα».

 

 

Ο Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι, όμως από την πρώτη στιγμή μαγνήτισε τα βλέμματα με τις ικανότητές του.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας αναφερόμενος στον Σπύρο Μαρτίκα του σχολίασε την επαναλαμβανόμενη στάση του να ζητάει από τον κόσμο να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Ήθελα να αναφερθώ στο τελευταίο συμβούλιο και τον Σπύρο. Είχα δει και προτού μπω στο Survivor πως όσες φορές ήταν προτεινόμενος να εκλιπαρεί τον κόσμο να τον ψηφισει για να βγει. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν κάποιος εκλιπαρεί τον κόσμο για να βγει και βλέπει μία, δύο, τρεις, τέσσερις πως δεν τον βγάζει, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει μόνος του άμα έχει λίγο τσίπα πάνω του! Για να βοηθήσει την ομάδα του. Έτσι θεωρώ τουλάχιστον εγώ»

Και συνέχισε:«Θα μπορούσες για να είσαι άντρας, γιατί άντρες μας κάνει ο λόγος και όχι τα παντελόνια που φοράμε, να μην το λες καν και να βάζεις σε μια διαδικασία τους άλλους που είναι προτεινόμενοι να έχουν ελπίδα. Μην παίζεις με τις ψυχολογίες των υπολοίπων επειδή ξέρεις ότι έχεις δημοτικότητα και μιλάς εκ του ασφαλούς».

 

 

Οι Μαχητές ήταν εκείνοι που κατέκτησαν τη νίκη στο έπαθλο φαγητού και φυσικά πανηγύριζαν με έξαλλο τρόπο.

Το (12/3) έπαθλο φαγητού ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τους Διάσημους και τους Μαχητές καθώς ήξεραν πως θα γέμιζαν οι… κοιλιές του με ένα λαχταριστό σουβλάκι με πίτα αραβική και γύρο χοιρινό.

Σημασία έχει πως οι Μαχητές έδειξαν μεγαλύτερο δυναμισμό από τους Διάσημους στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν τελικά να υπερισχύσουν. Η Κόκκινη ομάδα ήταν αρκετά κουρασμένη και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό.

Έτσι, οι Μπλε απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα και πήραν δυνάμεις για το επόμενο αγώνισμα.

 

 

Παρεξηγήθηκε ο Απόστολος από την μαντινάδα της Τζο 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
#SurvivorGR: Οι νέοι κανόνες στις μονομαχίες, η ανατροπή και η δεύτερη ευκαιρία της Δώρας
#MasterChefGR: Αποχώρησε o πιο ωραίος, συμπαθής και αγαπητός παίκτης του διαγωνισμού!
#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο