Χαϊκάλης, Κιμούλης, Φιλιππίδης: Συνεδριάζει το ΣΕΗ για την πιθανή διαγραφή τους

 

 

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μπορεί το ΣΕΗ να αποφασίσει για κάποιον οριστική διαγραφή και για κάποιον άλλο όχι» - Η παράσταση Χαϊκάλη συνεχίζεται παρά τις αντιδράσεις - Παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας του αδερφού του - Τον αντικαθιστούν σε ταινία για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση - Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Πέτρος Φιλιππίδης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στη συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Η. πρόκειται να κατατεθεί ο φάκελος με τις εισηγήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου προκειμένου μετά από ψηφοφορία να αποφασιστεί το μέλλον του Γιώργου Κιμούλη, του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό» και εξήγησε:

«Πρόκειται να κατατεθεί η πρόταση του Πειθαρχικού στο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα ανοιχτεί ο φάκελος. Θα δούμε τι μας εισηγείται για τον καθένα χωριστά από τους τρεις ηθοποιούς. Μετά θα προκηρύξουμε τη Γενική Συνέλευση εντός ευλόγου διαστήματος (μέσα στον μήνα)». 

Να θυμίσουμε πως εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη εκκρεμεί και η εκδίκαση των καταγγελιών ποινικών αδικημάτων που έχουν γίνει εναντίον του ενώ για τους Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη.

 

 
 

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Super Κατερίνα», πληροφορίες θέλουν να προτείνεται διαγραφεί του Παύλο Χαϊκάλη από το ΣΕΗ, ωστόσο αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η απόφαση το απόγευμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Επίσης ο δημοσιογράφος της εκπομπής δήλωσε πως κάποιοι μπορεί να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον ηθοποιό. Ο Παύλος Χαϊκάλης είχε διαγραφή στο παρελθόν από το Σωματείο των ηθοποιών.

 

 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα ο αδερφός του, Θανάσης παραμένει στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης εισήχθη στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή

.Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Είχαμε μία επικοινωνία με τον Παύλο Χαϊκάλη… Να πω ότι ο αδερφός του είναι στο νοσοκομείο στο Ρίο και η κατάσταση του δυστυχώς είναι πολύ σοβαρή. Τις ευχές μας στην οικογένειά του… Η κατάστασή του είναι σοβαρή. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα….»!

 

 

 

Η παράσταση Χαϊκάλη συνεχίζεται παρά τις αντιδράσεις. Ο Αντώνης Κατσάς μιλά στη «Super Κατερίνα»

 

 

Τα υπονοούμενα Καινούργιου και Μικρούτσικο για τον Δήμαρχο Πύργου και οι δηλώσεις του

 

 

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Κωστής την Παρασκευή. Όταν ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στην κουβέντα τους, ο ηθοποιός είπε κάτι που δεν είχε ακουστεί για την ταινία «Καρδίτσα Forever».

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε ότι θα ξαναγυρίσουν όλες τις σκηνές στις οποίες συμμετείχε ο Παύλος Χαϊκάλης, έτσι ώστε η ταινία να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση. Αυτό γίνεται επειδή κανένα κανάλι δεν ήθελε να την αγοράσει, λόγω της συμμετοχής του κ. Χαϊκάλη.

«Επειδή δεν μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση λόγω του Χαϊκάλη -υπάρχει ένα εμπάργκο στον Χαϊκάλη και δεν παίζει τίποτα όταν είναι ο Παύλος Χαϊκάλης- τον αλλάζουν στην ταινία και βάζουν άλλον ηθοποιό για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση. Τον ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη θα τον παίξει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Το ζήτησε προφανώς η παραγωγή, επειδή δεν μπορεί να την πουλήσει για να παιχτεί στην τηλεόραση. Θα γυριστούν ξανά μόνο οι σκηνές του», είπε ο Τάσος Κωστής.

 

 

Στις 18 Μαρτίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει καταγγελθεί από τρεις γυναίκες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Η μεταγωγή του έγινε χθες, και από εδώ και στο εξής στον Κορυδαλλό θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις με τον δικηγόρο του για την υπερασπιστική του γραμμή.

Η μεταγωγή από τη μία φυλακή στην άλλη έγινε 10 ημέρες πριν από την πολυσυζητημένη δίκη, ύστερα από αίτηση του κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος