Περρής, Λιάγκας, Τσουρός πετσοκόβουν Μαυρίκιο - Ιλάειρα - Σύγχυση ή Υποκρισία;

 

Πρώτα τους καλούν στις εκπομπές τους να κάνουν… διάφορα και μετά τους κράζουν!: «Αν μια εκπομπή τους ζητήσει να κάνουν σεξ ζωντανά, θα πούνε, ναι!» - «Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Καταγράψαμε την κούρα ομορφιάς τους πριν τον αρραβώνα! Έκαναν μανικιούρ - πεντικιούρ, χρυσές μάσκες ομορφιάς & απολέπιση.

Ο αρραβώνας της χρονιάς είναι γεγονός!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η πολυαγαπημένη του Ιλάειρα πρόκειται να αρραβωνιστούν σύντομα και όπως κάθε ερωτευμένο ζευγάρι, περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Αυτή τη φορά το ζευγάρι έκανε κούρα ομορφιάς! Συγκεκριμένα, έκαναν μανικιούρ και πεντικιούρ, μάσκα ομορφιάς και απολέπιση.

«Δεν περιμέναμε ότι θα είναι τοσο πολυσύνθετη διαδικασία, είχε πολλές προετοιμασίες. Είμαι πολύ αγχωμένος, νιώθω ότι περνάω εξετάσεις!», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«’Εχουμε καταλήξει στα ρούχα, είμαστε έτοιμοι!!», δήλωσε με ενθουσιασμό η Ιλάειρα.

«Είμαστε διαφορετικό ζευγάρι. Εάν δε νιώθαμε να έχουμε κάτι διαφορετικό, δεν θα ήμασταν μαζί», συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 

 

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το θέμα της εκπομπής. Ενώ αρχικά δεν θέλησε να τοποθετηθεί καθόλου, τα πειράγματα των συνεργατών του, τον ανάγκασαν να πάρει θέση. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Κρατιέμαι πάρα πολύ να ξέρεις! Πάρα πολύ! Βλέπω ότι το χαίρεστε οπότε… Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να με προειδοποιήσει πως βρισκόταν στο γύρισμα για μανικιούρ-πεντικιούρ, και να μην πάθω υστερία στον αέρα. Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Όχι επειδή με πήρε τηλέφωνο, επειδή το θεωρώ αστείο.

Δεν θέλετε να φύγει η ενέργεια αυτή τη στιγμή. Η ώρα η καλή! Δεν θέλω να μιλήσω… Ξέρουν ότι το κάνουν για να τους τρολάρει ο κόσμος. Τρολάρουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Στο τέλος να μπούμε και στην κρεβατοκάμαρά τους να δούμε τι κάνουν. Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα; Γιατί το επόμενο αυτό θα είναι. Τη γέννα θα την έχουμε, το θέμα είναι να έχουμε τη σύλληψη» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μπήκαν στο στόχαστρο του Γιώργου Λιάγκα, το πρωί της Πέμπτης (17/2), με αφορμή τα πλάνα από την κούρα ομορφιάς που έκανε το ζευγάρι. 

Αρχικά, ο Βαγγέλης Περρής χαρακτήρισε ως «κακόγουστο» το θέαμα, αλλά και η δημοσιοποίηση κάθε λεπτομέρειας του αρραβώνα τους. Λίγο μετά, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας επισημαίνοντας πως «με πολλή αγάπη θέλω να του πω κάτι. Από κάποια στιγμή και μετά οι ίδιοι το ευτελίζουν με αυτά που κάνουν. Εμείς δεν τους ρωτήσαμε πόσους οργασμούς έχει ο καθένας τους! Συγγνώμη κιόλας! Στη ζωή υπάρχει το όχι, το έχουμε πει πολλές φορές. Βλέπεις ότι εδώ και πολύ καιρό, ενώ το ακολουθούσαμε το θέμα ως μία εναλλακτική ιστορία αγάπης, τώρα το εγκαταλείψαμε.

Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο! Αυτοί το έχουν χάσει! Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει, αυτό που λέμε, μία μέση αισθητική. Και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται. Εγώ τρομάζω αν μία εκπομπή τους προτείνει να κάνουν σεξ για να γεμίσουν χρόνο, πιστεύω ότι θα πουν ναι».

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά θέλησε να υπερασπιστεί το ζευγάρι. «Υπάρχει η ζήτηση; Από τη στιγμή που υπάρχει, άρα κάποιος το βλέπει. Εγώ με τον δικό μου τρόπο σκέψης, επειδή φιλοξενήσαμε το ζευγάρι, δεν μπορώ να βγω να πω “τι κάνουν;”, οφείλεις να πεις όμως ότι τους έγιναν προτάσεις και είπαν το ναι. Ποιος οριοθετεί το μέτρο; Εσύ θα το οριοθετήσεις το πόσες φορές θα τους καλέσεις στην εκπομπή. Από τη στιγμή που είσαι εμπλεκόμενος σε μία τέτοια διάσταση… Το ζουν και έχουν μία παιδική αθωότητα. Μπαίνω σε αυτή τη θέση γιατί τους καλέσαμε κι εμείς. Δε μπορείς να έχεις μνήμη χρυσόψαρου».

 

 

Ανδρέας Μικρούτσικος και οι πατούσες του Μαυρικίου 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»
Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»