«Σπούδασα νομική. Πέρασα τρία χρόνια εσώκλειστος σε οικοτροφείο»

 

 

 

Η ταινία «Ράφτης» με τον αστυνομικό του «Σασμού», Δημήτρη Ήμελλο, είναι υποψήφια για βραβείο στην Ιαπωνία - «Με σταματάνε τα περιπολικά στο δρόμο και μιλάμε σαν συνάδελφοι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Δημήτρης Ήμελλος, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός».

Ο τηλεοπτικός Αντώνης Φραγκιαδάκης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή του και τις εξελίξεις της σειράς ενώ αποκάλυψε πως του φέρονται οι αστυνομικοί που τον συναντούν στον δρόμο.  

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 «Νιώθω την αγάπη του κόσμου. Με σταματάνε περιπολικά, έχει πλάκα αυτό γιατί μου μιλάνε σαν να είμαστε συνάδελφοι» είπε αρχικά ο ηθοποιός, που στην ερώτηση «αν ο Αστέρης θα αποδράσει», τόνισε: «Δεν θα τον αφήσω με τίποτα. Νομίζω ότι ο Αστέρης δεν έχει κάνει το έγκλημα για το οποίο κατηγορεί τον εαυτό του. Όλα τα πράγματα θα έρθουν στη θέση τους. Όσο τραβάει η σειρά πρέπει να γίνονται φονικά. Το φονικό είναι το κάρβουνο για ένα τέτοιο έργο».

Σχετικά με τη ζωή του και τα παιδικά του χρόνια, ο Δημήτρης Ήμελλος εξομολογήθηκε: «Σπούδασα νομική. Είναι ίσως και συγγενικές επιστήμες. Και στα δύο επαγγέλματα δίνεις παραστάσεις. Πέρασα τρία χρόνια εσώκλειστος σε οικοτροφείο. Ήταν μια συνθήκη ιδιαίτερη για μένα. Οντάς σε μια πολύτεκνη οικογένεια, εμένα μου άρεσε από μικρός να φεύγω από το στενό πλαίσιο του σπιτιού. Ήταν οικοτροφείο σπουδαστικό».

 

   

Ο Δημήτρης Ήμελλος είναι ένα από τα πρόσωπα που τη φετινή σεζόν έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Ο ρόλος του ως αστυνομικός στην επιτυχημένη σειρά του Alpha έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Αυτή ωστόσο – όπως όλα δείχνουν – δεν είναι η μόνη αναγνώριση που γνωρίζει ο ηθοποιός.

Η ταινία «Ράφτης» στην οποία πρωταγωνιστεί διεκδικεί βραβείο στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, η εν λόγω ταινία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ήμελλο είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης ταινίας των Japan Academy Awards αφήνοντας μάλιστα πίσω της οσκαρικές ταινίες.

Στον «Ράφτη» ο Δημήτρης Ήμελλος εμφανίζεται χωρίς το χαρακτηριστικό μουστάκι με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει στον «Σασμό» αλλά και ο ρόλος του δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του αστυνομικού που υποδύεται στη σειρά.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σοκάρει η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη: «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο»
Συνελήφθη γνωστός τράπερ Kidd, στην Κηφισιά - Αρνήθηκε τον έλεγχο των αρχών
Ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια
Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις αντιδράσεις για την «αγνώριστη Παπαρίζου»
Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - Όσα δήλωσε η σύζυγός του
Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει στο τις φήμες χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα
Σοφία Μπεκατώρου: «Η καταγγελία μου παραγράφηκε, το τραύμα είναι άχρονο»
Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το “φευγιό” των γύρω μου»
Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι πιο πλούσιος από μένα»
Άννα Κουτσαφτίκη: «Καταλαβαίνουμε το γελοίο του ανθρώπινου είδους; Υπάρχει περιρρέουσα γελοιότητα»