«Ποιον ενόχλησα και βγάζουν τόσο μίσος; Τι κακό έχω κάνει; Ποιον πείραξα;»

 

 

Η Κατερίνα Δαλάκα «σπάει» τη σιωπή της  ύστερα από τον σάλο που δημιουργήθηκε με την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη. «Mου έστειλαν: άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η γνωστή αθλήτρια μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο περιοδικό «ΟΚ!» εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στην 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού, ενώ δηλώνει πως ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση.

«Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή είναι ότι εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα. Περιμένω κι εγώ να δω τις εξελίξεις. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2022 και φυσικά όταν μια γυναίκα λέει “όχι”, είναι “όχι”. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη χωρίς καμία ολιγωρία», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα στη συνέντευξή της.

«Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη αλλά για τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα. Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρό του», ανέφερε για την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, Δημήτρη Φιντιρίκου.

 

«Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μήνυμα τα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τούς έχω κάνει; Ποιον πείραξα;

Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου; Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά καλά, όπως ήταν η ιστορία του Ιακωβίδη που λέγαμε προηγουμένως, η οποία διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο σε όλη την Ελλάδα και ο σπουδαίος αυτός αθλητής μπόρεσε να βρει χορηγούς. Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο. Αν μια πληροφορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου χωρίς να έχει διασταυρωθεί, μπορεί να καταστραφεί ένας άνθρωπος» τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα.

Πως επηρέασε τη σχέση σας αυτή η ιστορία;

Στα δύσκολα φαίνεται ποιος άνθρωπος θα μείνει δίπλα σου και θα είναι εκεί για να σε στηρίξει. Και οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς.

Θεωρείς δηλαδή ότι αυτή η ιστορία θα δυναμώσει τη σχέση σας;

Είμαστε πάντα ενωμένοι. Έτσι και αυτό τον πόλεμο, τον δώσαμε μαζί και μας δίνει ικανοποίηση ότι από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίστηκε ότι ο Δημήτρης δε θα μπορούσε να έχει καμία εμπλοκή.

Πως σκέφτεστε να κινηθείτε από εδώ και πέρα;

Υπάρχει ήδη νομική διαδικασία εναντίον κάποιων ατόμων που διέδιδαν οτιδήποτε συκοφαντικό, πράγμα που ανέφερε και ο Δημήτρης από την πρώτη στιγμή. Από εκεί και πέρα όπως προανέφερα, εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη και περιμένουμε τα αποτελέσματα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»