Ήρθε η ώρα της αποκαθήλωσης Κιμούλη, Φιλιππίδη, Χαϊκάλη - Η αποφάση του ΣΕΗ

 

Κιμούλης, Φιλιππίδης, Χαϊκάλης αποβάλλονται από το ΣΕΗ: Τι λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας - O Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτει τον λόγο που ήρθε σε ρήξη με τον κουμπάρο του Πέτρο Φιλιππίδη

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τη διαγραφή του Παύλου Χαϊκάλη, του Πέτρου Φιλιππίδη και του Γιώργου Κιμούλη οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί από συναδέλφους τους για συγκεκριμένες πράξεις κακοποιητικού χαρακτήρα αναμένεται να αποφασίσει μέσα στον Φεβρουάριο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, το πειθαρχικό συμβούλιο έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του και η απόφαση έχει ήδη μπει σε φάκελο που αναμένεται να κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο και στον πρόεδρο του Συμβουλίου, τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η επικρατούσα άποψη, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, όσον αφορά στον Παύλο Χαϊκάλη είναι να διαγραφεί.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο «Πρωινό» επισημαίνοντας πως «το ΔΣ του ΣΕΗ θα πάρει τον φάκελο από το Πειθαρχικό, θα δούμε τι προτείνει και ακολούθως θα προκηρύξουμε τη γενική συνέλευση, η οποία θα ψηφίσει και θα αποφασίσει την πρόταση που θα έχει κάνει το πειθαρχικό. Οι προτάσεις του Πειθαρχικού πρέπει να περάσουν από το Διοικητικό για να πάνε στη γενική συνέλευση. Μόνο τότε θα έχουμε πιθανή διαγραφή, αλλιώς δεν ξέρουμε ακόμα».

 

 

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το τέλος της σχέσης τους ρωτήθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό». Ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του Θάλεια Ματίκα υπήρξαν κουμπάροι με τον σκηνοθέτη, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα.

«Με τον Πέτρο έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Δε θα συνέβη κάτι για να μιλήσουμε τόσο καιρό; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, οι συμπεριφορές… Οι αντιλήψεις… Όταν αρχίζεις και γνωρίζεσαι περισσότερο με έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια. Χώρισαν οι δρόμοι μας» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος τόνισε ότι η διάσταση απόψεων έφερε τη ρήξη.

«Μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες και φυσικά ο Πέτρος πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος και εμείς του είχαμε σεβασμό. Επιλέξαμε ότι οι δρόμοι πρέπει να τραβήξουν χωριστά» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Τάσος Ιορδανίδης σχολίασε πως «εγώ εξεπλάγην. Δεν περίμενα ότι θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Εφόσον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης δε χρειάζεται να πούμε πάνω σε αυτό» και επεσήμανε στη συνέχεια ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για έναν καλλιτέχνη είναι όταν ο κόσμος αρχίζει και δεν σε θέλει.

«Όταν ήταν στα πάνω του ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρχε φόβος ούτως ή άλλως» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Τάσος Ιορδανίδης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»
Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»