Το χρονικό της ερωτικής σχέσης που στοίχισε στον πρόεδρο του CNN τη θέση του

 

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του CNN Worldwide Τζεφ Ζάκερ, ο άνθρωπος που αναμόρφωσε το εμβληματικό τηλεοπτικό δίκτυο, η κρυφή σχέση του με συνάδελφο και το άδοξο τέλος του.

 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

H Άλισον Γκόλαστ, εκτελεστική αντιπρόεδρος και επικεφαλής μάρκετινγκ του CNN αποκαλύφθηκε πως είναι η ερωμένη του πρώην προέδρου Τζεφ Ζάκερ. 

Με την χθεσινή παραίτηση του αγαπημένου της, Τζεφ Ζάκερ, πρώην προέδρου του CNN, αφότου έγινε γνωστή η σχέση τους, πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν την... έξοδο στην Άλισον Γκόλαστ, προτρέποντάς την να ακολουθήσει το παράδειγμα του 56χρονου εραστή της.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του CNN Worldwide Τζεφ Ζάκερ, θεωρείτο ο άνθρωπος που αναμόρφωσε το εμβληματικό τηλεοπτικό δίκτυο. Οι μετοχές του βρίσκονταν στα ύψη, ωσότου ανακοινώθηκε η παραίτησή του. Αυτή ήταν που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Κανένας δεν γνώριζε τι θα επακολουθούσε όταν έλαβε και διάβαζε το ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε στις 11 το πρωί.

Το σοκ ήταν μεγάλο, ειδικά όταν έγινε γνωστό πως το όνομα του Ζάκερ προστέθηκε στη μακρά λίστα των παντοδύναμων ανδρών που εξοστρακίστηκαν εν μία νυκτί και η καριέρα τους τελείωσε. Τι και αν ήταν ο ίδιος που δύο μήνες νωρίτερα «έδειχνε» την πόρτα στο δημοσιογράφο Κρις Κουόμο. 

 

Ο δημοφιλής παρουσιαστής κατηγορήθηκε ότι βοήθησε τον αδελφό του, τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, ο οποίος αντιμετώπισε καταγγελίες για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά. Η εσωτερική έρευνα με επίκεντρο τον Κουόμο ήταν αυτή που οδήγησε στην αποκάλυψη της συναινετικής, αλλά κρυφής σχέσης του Ζάκερ με μία συνάδελφο.

«Στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τη θητεία του Κρις Κουόμο στο CNN, ερωτήθηκα σχετικά με μια συναινετική σχέση με τη στενότερη συνάδελφό μου, με την οποία εργάζομαι εδώ και 20 χρόνια», έγραψε ο Ζάκερ στο υπόμνημα που έστειλε στους συναδέλφους του. «Παραδέχθηκα ότι αυτή η σχέση εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια. Όφειλα να την αποκαλύψω όταν ξεκίνησε, όμως δεν το έκανα. Έκανα λάθος. Επομένως, παραιτούμαι των καθηκόντων μου σήμερα». Αν και δεν κατονόμασε την πρώην σύντροφό του, αυτή αποκαλύφθηκε. Είναι η διευθύντρια μάρκετινγκ του τηλεοπτικού δικτύου Άλισον Γκόλαστ. Παραμένει κανονικά στο πόστο της. Αποτελούσε κοινό μυστικό ότι ο Ζάκερ βρισκόταν ενόψει μίας μεγάλης προαγωγής. Το CNN διανύει μία μεταβατική περίοδο. Ενώνει δυνάμεις με άλλα δίκτυα και ετοιμάζεται για την live streaming υπηρεσία του.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αν και στηρίζουν το κίνημα του MeToo και τη διαχρονική κατάχρηση εξουσίας που αποκάλυψε, δεν συμφωνούν με το άδοξο τέλος του Ζάκερ. Υπενθυμίζουν ότι επρόκειτο για μία συναινετική σχέση, η οποία έλαβε χώρα πολλά χρόνια πριν. Επιπλέον, και οι δύο εμπλεκόμενοι σε αυτήν έχουν μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλον. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τόσο θετικό και εξαγνιστικό, όπως το κίνημα, στα χέρια κάποιων μετατρέπεται σε αρένα. Εκεί χύνεται τυφλά αίμα. Δεν έχουν λείψει, άλλωστε, τα ισοπεδωτικά «λαϊκά δικαστήρια» και οι κρεμάλες.

Το κρυφό ζευγάρι ξεκίνησε την ίδια περίοδο την καριέρα του στο NBC το 1998. Ανέβαιναν την ιεραρχία παράλληλα, ο καθένας στον τομέα του. Όταν ο Ζάκερ προσελήφθη από το CNN, ζήτησε να έχει μαζί του και τους στενότερους συνεργάτες του. Μία από αυτούς ήταν η Γκολαστ, η οποία τον ακολούθησε στο νέο του εγχείρημα. Τότε ήταν το 2013, μία εποχή που το δίκτυο αντιμετώπιζε κάποιου είδους υπαρξιακή κρίση. Ήταν αυτός που συνέβαλε να βγει από το τέλμα, φέρνοντας νέο αίμα, νέα ταλέντα και δημιουργώντας εκπομπές και πρόγραμμα που συνεχίζει να ξεχωρίζει ως σήμερα. Μετά την παραίτησή του, οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν δίκαιο διευθυντή που υιοθέτησε ένα πρακτικό και προσιτό στυλ διαχείρισης, εμπνέοντας τον σεβασμό των υφισταμένων του. Ήταν επίσης εκείνος που κλήθηκε να χειριστεί τις επίθέσεις που δέχθηκε ο σταθμός από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ο Τζεφ Ζάκερ ήταν αυτός που είχε μεσολαβήσει για να έρθει στο CNN, όπως σχολιάζει ο αμερικάνικος Τύπος. «Η σχέση τους ήταν κοινό μυστικό», όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post», επικαλούμενη συναδέλφους του ζευγαριού.

 

 

Η ίδια έσπευσε χθες να υποστηρίξει ότι, με τον Ζάκερ ήταν στενοί φίλοι και συνεργάτες για περισσότερα από 20 χρόνια, με τη σχέση τους να αλλάζει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Λυπάμαι που δεν το αποκαλύψαμε την κατάλληλη στιγμή. Είμαι υπερήφανη για τη θητεία μου στο CNN και ανυπομονώ να συνεχίσω την εξαιρετική δουλειά που κάνουμε καθημερινά» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι θα παραμείνει στη θέση της.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, η 49χρονη Γκόλαστ δεν λέει την αλήθεια, αφού ακόμα και οι... πέτρες ήξεραν ότι έχει ερωτική σχέση με τον Ζάκερ εδώ και πολλά χρόνια.

Η Άλισον Γκόλαστ ξεκίνησε ως παρουσιάστρια ειδήσεων, ρεπόρτερ και παραγωγός στο Ντένβερ προτού ανοίξει τα φτερά της, μετακομίζοντας στο «Μεγάλο Μήλο» και ενταχθεί στο προσωπικό του δικτύου «NBC News», σύμφωνα με το βιογραφικό της στο CNN.

Ξεκίνησε στο γραφείο εταιρικής επικοινωνίας του δικτύου ΝΒC το 1996. Κι όταν ο Ζάκερ προήχθη σε πρόεδρος του NBC, η Γκόλαστ συνέχισε να αναρριχάται επαγγελματικά, φθάνοντας στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του δικτύου.

Το 2012, ο Ζάκερ έφυγε από το NBC για να πάει στο CNN, και λίγους μήνες αργότερα πήρε μαζί και την ερωμένη του. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Γκόλαστ προήχθη σε επικεφαλής μάρκετινγκ στο CNN και αργότερα έγινε εκτελεστική αντιπρόεδρος στο δίκτυο.

Για τον Σόλενταντ Ο' Μπράιαν, πρώην παρουσιαστή του CNN, λεπτομέρειες για την σχέση του ζευγαριού θα μπορούσε κανείς να έχει βλέποντας τα εταιρικά τους emails.

Πριν από τη σχέση της με τον Ζάκερ, η Γκόλαστ ήταν παντρεμένη με τον Γουίλιαμ Χαλτ, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 2017. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι, οι τα δύο ζευγάρια έμειναν απέναντι. Αυτό δεν έγινε τυχαία...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»
Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»