Ξέσπασε σε κλάματα ο Αλεξάνδρου που στοχοποιήθηκε για διαρροή ροζ βίντεο

 

Ξέσπασε σε κλάματα o Αλεξάνδρου για την καταγγελία διαρροής ροζ βίντεο που τον φωτογράφιζε - Ποιος είναι ο δημοσιογράφος και κεντρικός παρουσιαστής που κατηγορείται από επιχειρηματία για διαρροή εκδικητικής πορνογραφίας;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Θέση σε ένα ζήτημα που έχει προκύψει εδώ και μερικά 24ωρα θέλησε να πάει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που στοχοποιήθηκε από άλλες εκπομπές και τα social media. 

O λόγος για την υπόθεση του πανελίστα που κατηγορείται από επιχειρηματία πρώην σύντροφό του ότι διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ο άνθρωπος που κατηγορείται δεν είναι πανελίστας αλλά δημοσιογράφος που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδος και εξωτερικού και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο παρελθόν έχει υπάρξει και κεντρικός παρουσιαστής εκπομπής ενώ η καταγγελία σε βάρος του έχει γίνει από άντρα και όχι από γυναίκα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Θέση στο ζήτημα πήρε αρχικά ο Αντρέας Μικρούτσικος ο οποίος είπε ανοιχτά πως πολλοί ήταν εκείνοι που φωτογράφισαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη επίθεση στα social media. Σε εκείνο το σημείο τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που βρισκόταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε….» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ξέσπασε σε κλάματα με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο άγχος του ήταν το κύρος της εκπομπής αλλά και το να μη μάθει κάτι η γιαγιά του που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

 

Απόστολος Λύτρας: «Το να μπλέκουν συνεργάτη σας είναι κιτρινισμός»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος