«Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να το κυνηγήσω, το μυαλό μου ήταν να περνάω καλά»

 

Στο Καλύτερα δεν Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης για την καλλιτεχνική του πορεία και πόσο πλέον μπορεί να διαλέγει όσα του ταιριάζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Δεν ξέρω αν έχω εξάρτηση από την δουλειά μου αλλά κι αν έχω, δεν θα το ήθελα. Στην Ελλάδα το να είσαι σε αυτήν την δουλειά λειτουργία σαν εξάρτηση κι ότι πρέπει συνέχεια να είσαι σε μια εγρήγορση χειμώνα καλοκαίρι για να είσαι στην πρώτη γραμμή. Εγώ αποφάσισα ότι δεν θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή, απλά στην γραμμή» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Ίσως αυτό ήταν το μεγάλο μου λάθος, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να το κυνηγήσω, το μυαλό μου ήταν να περνάω καλά… Αν δεν έχεις να διαλέξεις καλά πράγματα, τι να διαλέξεις από έναν κουβά χάλια; Πλέον μου έρχονται καλά πράγματα κι έχω πλέον την πολυτέλεια να διαλέξω» συμπλήρωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Όσο για τον γιο του, ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε: «Όσο αληθινοί είναι οι σύγχρονοι γονείς πάντα θα υπάρχει ένα ψεύτικο κομμάτι απέναντι στο παιδί, ώστε να του δείχνεις τα πράγματα, όχι πιο όμορφα, λίγο πιο προσιτά σε μια παιδική ηλικία. Γιατί υπάρχει μια διαφορετική αντίληψη, δεν χρειάζεται να μάθει πράγματα τα οποία δεν είναι ακόμα της ηλικίας του. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, μου αρέσει να έχω καλή επαφή με το παιδί. Το μόνο που με ενδιαφέρει στην φάση με το παιδί, είναι να μπορώ να ξέρω ότι θα μεγαλώσει και θα πει “Είχα έναν μπαμπά, ο οποίος ήταν εντάξει”. Νιώθω μια ηθική υποχρέωση απέναντι του.

Στην συνέχεια ο Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε στα προσωπικά του και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για την ζωή του.

«Εμένα δεν είναι το κόμπλεξ μου ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, το κόμπλεξ μου είναι ότι γενικότερα δεν μου αρέσει να μιλάω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ας πούμε, γιατί τα προσωπικά που είχα στην ζωή μου, που έχω ή που θα έχω γιατί πρέπει να τα επικοινωνήσω μέσω της κάμερας. Έχω λίγο τιθασεύει το άγριο πνεύμα μου, το έχω πατήσει λίγο μέσα μου σε αυτή την φάση που βρίσκομαι. Που θα πάει θα ξυπνήσει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της