Η 19χρονη Κύπρια που κέρδισε του κριτές του #TheVoiceGr και η εισβολή της Τάμτας

 

Στη σκηνή του The Voice επέλεξε να βρεθεί η Μαρία Συμέου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Η 19χρονη από την Κύπρο βρέθηκε στο μουσικό τάλεντ σόου με μοναδικό στόχο να κατορθώσει να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η διαγωνιζόμενη του The Voice εκμυστηρεύτηκε στο εισαγωγικό της απόσπασμα πως έχει αδυναμία στο ρεμπέτικο τραγούδι ενώ επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία «Ο πασατέμπος» σε μια διαφορετική ενορχήστρωση.

Πολύ πολύ νωρίς ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάτησε το κουμπί και γύρισε την καρέκλα του για να την διεκδικήσει. Στη συνέχεια, τον ακολούθησαν ο Πάνος Μουζουράκης και σχεδόν ταυτόχρονα ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου.

Έτσι η Μαρία Συμέου «κέρδισε» και τους τέσσερις coaches και συνεχίζει πανηγυρικά στο The Voice…

Δεν έπεισε τους κριτές η Έλενα

Με θάρρος και τόλμη ανέβηκε στη σκηνή του The Voice η Ελένη Γεωργίου στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Στο εισαγωγικό της βίντεο, ωστόσο, η 22χρονη διαγωνιζόμενη εξομολογήθηκε πως ο δρόμος μέχρι τη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου πατήθηκε για δεύτερη φορά με το ίδιο χαμόγελο. Και αυτό καθώς το 2016 είχε περάσει από τα δοκιμαστικά του Voice αλλά ήρθε η εγκυμοσύνη της. σε ηλικία 16 ετών και ακόμα και αν περνούσε δεν θα μπορούσε να συνεχίσει. Σήμερα όμως προσπάθησε και πάλι.

«Το 2016 είχα περάσει από τα κάστινγκ του The Voice. Δεν είχα περάσει στα blind auditions αλλά και να περνούσα, δεν θα μπορούσα να καταφέρω να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί κάπου εκεί πέρα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Το να είσαι 16 χρονών, να έχεις ένα παιδί και να το μεγαλώνεις δεν είναι πάρα πολύ εύκολο. Παρ’ όλα αυτά όμως είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του παιδιού που τα ακυρώνει όλα αυτά τα πράγματα. Ο γιος μου τώρα είναι πέντε χρονών και τραγουδάει μαζί μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

«Εξωτικό χαρμάνι» επέλεξε να ερμηνεύσει η Ελένη  Γεωργίου με στόχο να «κερδίσει» τους coaches. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε καθώς καμία καρέκλα δεν γύρισε για εκείνην.

Έτσι, η Ελένη Γεωργίου δεν συνεχίζει το ταξίδι στο The Voice…

Η εισβολή της Τάμτα

Μια απρόσμενη επισκέπτρια είχαν οι coaches στο πλατό του The Voice στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Αυτή δεν ήταν άλλη από την Τάμτα!

Ειδικότερα, όταν η όμορφη διαγωνιζόμενου ολοκλήρωσε την προσπάθεια στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου, ο Σάκης Ρουβάς αιφνιδίασε τους πάντες φωνάζοντας κοντά του την Τάμτα.

«Τάμτα! Έλα να κάνεις την μετάφραση» φώναξε ο απόλυτος Έλληνας σταρ προς την καλή του φίλη με αφορμή την δυσκολία της παίκτρια στην επικοινωνία στα ελληνικά. «Παιδιά, έκανε μια φωτογράφιση εδώ δίπλα και είπε να περάσει να πει ένα γεια» τόνισε η Έλενα Παπαρίζου προς τους υπόλοιπους coaches.

«Και είπα εγώ για πλάκα πως «έρχομαι να κάνω ένα guest». Να, που έκανα guest» σημείωσε με χαμόγελο η Τάμτα για να συνεννοηθεί στη συνέχεια με την διαγωνιζόμενη του The Voice και να μεταφράσει τα απαραίτητα στον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πάνο Μουζουράκη.

Στο The Voice απολαμβάνουν οι coaches μια ωραία ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω…

Έξι χρόνια μετά ξανά στη σκηνή

Στη σκηνή του The Voice επέλεξε να βρεθεί, το βράδυ του Σαββάτου, η Νάγια Καψάλη προκειμένου να καταφέρει να γυρίσει κάποια από τις τέσσερις καρέκλες των coaches.

Αυτή δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που θέλησε η μελαχρινή καλλονή να δοκιμάσει την τύχη της στο μουσικό τάλεντ σόου. Στο μακρινό 2016, όταν το The Voice βρισκόταν στον ΑΝΤ1, η 23χρονη Νάγια ως… Παναγιώτα είχε πατήσει ξανά τη σκηνή και γύρισε όλες τις καρέκλες.

Τότε, βέβαια, coaches ήταν η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και ο Μιχάλης Κουινέλης.

Σήμερα, όμως, η εκρηκτική τραγουδίστρια στα 29 της χρόνια επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου, «Μαζί σου» και σάρωσε τα πάντα! Σε χρόνο ντε τε όλες οι καρέκλες γύρισαν για εκείνην! Έτσι, συνολικά… οκτώ coaches γοήτευσε φωνητικά η Νάγια!

Για την ιστορία, η Νάγια Καψάλη συνεχίζει στο φετινό The Voice με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Γονάτισαν από τα γέλια με τις επικές ατάκες του Μουζουράκη

O Πάνος Μουζουράκης άκουσε τη φωνή της Στέλλας Μαρίας Παππά που βρέθηκε στη σκηνή του The Voice και θέλησε να τη διεκδικήσει.

Μόνο που μάλλον διάλεξε έναν... τρομακτικό τρόπο για να το κάνει αφού όταν ολοκλήρωσε η νεαρή κοπέλα την ερμηνεία της, άρχισε να της λέει τα... τρελά του.

Πρώτη γύρισε την καρέκλα της η Έλενα Παπαρίζου και έτσι έπρεπε ο Πάνος να βάλει τα δυνατά του για να την κερδίσει.

Μόνο που αυτά που της είπε, μάλλον την άγχωσαν παρά την προσέλκυσαν προς εκείνον αφού άρχισε να της λέει πως ακούει... τις φωνές μέσα του να του λένε πως η Στέλλα Μαρία δεν έχει δύο αδελφές.

Η νεαρή κοπέλα θέλοντας να τον... τρολάρει του είπε ότι έχει δύο δίδυμους αδελφούς, αποκαλύπτοντάς του αμέσως μετά πως του έκανε πλάκα.

Τελικά η Στέλλα Μαρία πήγε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου με τον Πάνο Μουζουράκη να της ζητά να μάθει γιατί είχε κάνει αυτή την επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι