Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H αποκάλυψη της Ρίκας Διαλυνά για σεξουαλική παρενόχληση από τον Warren Beatty

  10/10/2021 09:15
H αποκάλυψη της Ρίκας Διαλυνά για σεξουαλική παρενόχληση από τον Warren Beatty

H αποκάλυψη της Ρίκας Διαλυνά για σεξουαλική παρενόχληση από τον Warren Beatty

  10/10/2021 09:15

«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον Warren Beatty. Ό,τι βρήκα μπροστά μου άρχισα να του το εκσφενδονίζω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Ρίκα Διαλυνά σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον Warren Beatty πριν από πολλά χρόνια.

Πριν πάτε στην Αμερική, γνωρίσατε στη Ρώμη την Claudia Cardinale και πήγατε στο φεστιβάλ Βενετίας. Εκεί γνωρίσατε και τον Warren Beatty;

Ναι. Η συνάντησή μας, όμως, ήταν πολύ δυσάρεστη, γιατί δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από αυτόν. Πίναμε καφέ με την Claudia Cardinale εκεί που γινόταν το φεστιβάλ. Δίπλα μας ο Warren Beatty έδινε συνέντευξη. Μόλις με είδε, άφησε τα τηλεοπτικά συνεργεία και ήρθε προς το μέρος μας. Μιλήσαμε και αρχίσαμε να περπατάμε αγκαζέ. Το διαμέρισμά του ήταν στο ισόγειο. Και με το που βρεθήκαμε εκεί, χωρίς εγώ να το ξέρω ότι εκεί είναι το διαμέρισμά του, κάνει μια απότομη κίνηση, ανοίγει την πόρτα και με χώνει με το ζόρι μέσα. 

4030891474057165 e56fb0d2704349bf72e6faf74b51e32d
Η Ρίκα Διαλυνά με τονWarren Beatty έξω από το Excelsior στις Κάννες.

Κινήθηκε προς το μέρος μου για να με αγκαλιάσει κι εκεί έγινε χαμός. Ό,τι βρήκα μπροστά μου άρχισα να του το εκσφενδονίζω και του φώναξα να μου ανοίξει να φύγω. Ευτυχώς, τον αιφνιδίασα, κατάφερα να φτάσω στην πόρτα, την άνοιξα κι έφυγα σαν τρελή. Είχα πάθει σοκ. Με τόσες προσωπικότητες είχα συναντηθεί και όλοι μου φέρθηκαν με ευγένεια και σεβασμό. Κι αυτός να φερθεί έτσι; Με τον Warren Beatty συναντηθήκαμε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια στο Χόλιγουντ και μου έστειλε μήνυμα ότι θέλει να με δει. Εγώ του απάντησα «πολύ αργά». 

4030890563450143 ΡΙΚΑ ΔΥΑΛΙΝΑ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  •  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας