«Δώστε στον άνθρωπο ένα χέρι να σηκωθεί και όχι μια σπρωξιά να πάει στο διάολο»

 

 

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη απαντά για το ροζ βίντεο: «Το ροζ βίντεο με κατέστρεψε ψυχολογικά» «Δε σε κάνει μάγκα και σίγουρα δε σε κάνει άντρα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου. Η φιναλίστ του #MasterChefGR 3 αναφέρθηκε στη λεκτική βία που έχει υποστεί σε κουζίνα αλλά και στο ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει στα social media, χωρίς την έγκρισή της.  

«Το καλοκαίρι πέρασα πολύ ωραία στο καταμαράν που δούλευα και το συνιστώ σε κάθε μάγειρα να το ζήσει. Τα πράγματα άλλαξαν και με σιγουριά σου λέω ότι δεν παντρεύομαι, είναι περίεργη η φάση. Παρακολουθώ όλα τα μαγειρικά ριάλιτι. Είχα και μια πρόταση από το Top Chef να συμμετέχω και με πάρα πολύ καλά λεφτά μάλιστα, αλλά ήταν κάτι που το έχω κάνει μια φορά και δεν θα ήθελα και δεύτερη», είπε αρχικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη συνέχισε: «Το κομμάτι με το ροζ βίντεο που διέρρευσε το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω με πάει πίσω. Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο».

«Έχω δεχτεί λεκτική βία στην εργασία μου επειδή είμαι γυναίκα. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στη ζωή μου που δεν μπορώ να διαχειριστώ καθόλου. Η διαρροή του βίντεο και ο χαμός του μπαμπά μου είναι καταστάσεις που δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ ποτέ», πρόσθεσε επίσης η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

  

 

Λίγες ώρες μετά, η σεφ και φιναλίστ του MasterChef 3 έκανε μια ανάρτηση στα Instagram Stories της, όπου ξέσπασε ύστερα από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί:

«Ακούς; Σε σένα το λέω… σε σένα που μου στέλνεις μηνύματα και είσαι αισχρός… σε σένα που βιάζεις τη ψυχή ενός ανθρώπου χωρίς να σκέφτεσαι τι επιπτώσεις θα έχει σε εκείνον. Σε σένα που δε σέβεσαι τίποτα. Που απλά πληκτρολογείς προσβλητικά μηνύματα… Υποτιμητικά και σκληρά… σε σένα μιλάω… και σου λέω να γίνεις άνθρωπος…

Καλός άνθρωπος γιατί η κοινωνία που ζούμε τους έχει ανάγκη. Το πρόβλημα δεν είναι ένα βίντεο… Το πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς οι άνθρωποι. Που δεν σκεφτόμαστε πριν πούμε ή γράψουμε κάτι. Σταματήστε να πληγώνετε τους ανθρώπους… Αγαπήστε τον εαυτό σας… Μη ζείτε με τη λύπη του άλλου.

Δώστε στον άνθρωπο δίπλα σας ένα χέρι να σηκωθεί και όχι μια σπρωξιά να πάει στο διάολο. Δε ξέρετε πόσο κακό μπορεί να προκαλέσετε σε μια ψυχή. Και ακούστε με. Δεν αξίζει. Δε σε κάνει μάγκα. Και σίγουρα δε σε κάνει άντρα. Υπάρχουν και οι άλλοι που απλά σου δίνουν μια αγκαλιά. Για αυτούς αξίζει να χαμογελάμε». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»