Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αντίδραση της Αναστασοπούλου μετά την παραπομπή Φιλιππίδη, σε δίκη για βιασμό

  08/10/2021 09:32
Η αντίδραση της Αναστασοπούλου μετά την παραπομπή Φιλιππίδη, σε δίκη για βιασμό

Η αντίδραση της Αναστασοπούλου μετά την παραπομπή Φιλιππίδη, σε δίκη για βιασμό

  08/10/2021 09:32

Ο Φιλιππίδης χαρακτηρίστηκε ως αμετανόητος, απτόητος και χυδαίος παραπέμποντας τον σε δίκη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση - Το πρόβλημα της υγείας της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και το μήνυμα της «Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηρίστηκε από την εισαγγελέα ως αμετανόητος, απτόητος και χυδαίος με σταθερή ροπή στο έγκλημα, απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς του και παραπέμποντας τον σε δίκη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες βιασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελέας για Φιλιππίδη: Να δικαστεί για βιασμό κατ' εξακολούθηση 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μια από τις ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν μιλώντας στο MEGA δήλωσε πως περιμένει την ημέρα της δίκης.

«Η πλευρά μας επιλέγει να μη σχολιάσει. Κρατάμε χαμηλούς τόνους χωρίς “κατηγορώ” μέχρι την ημέρα του δικαστηρίου. Εκεί θα μιλήσουμε» τόνισε η ηθοποιός στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega. 

Η εισαγγελέας απορρίπτει όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισής, επισημαίνοντας ότι οι καταγγελίες «δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις». Καταρρίπτει επίσης τον ισχυρισμό του ηθοποιού περί «μανία εκδίκησης» με σκοπό οι καταγγέλλουσες να προωθήσουν την καριέρα τους.

Παράλληλα μια περιπέτεια με την υγεία της περνάει τον τελευταίο καιρό η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της, έτσι σήμερα αποφάσισε να τους μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αυτί της.

Βρισκόμενη κολλημένη στην κίνηση, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρήκε την ευκαιρία και τον χρόνο και αποκάλυψε ότι πρόσφατα ράγισε μια μεμβράνη στο πίσω μέρος του αυτιού της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάρει κορτιζόνη, ώστε να θεραπευτεί. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει δυσκολευτεί πολύ, ωστόσο δεν το βάζει κάτω.

«Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά. Σε κάθε περίπτωση, εσείς όταν θα κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα που το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα γιατί δυσκολεύομαι αλλά θα τα καταφέρουμε», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας