Συνελήφθη ο Πασχάλης μετά από μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση

 

 

Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες σχετικά με την υπόθεση του 2011 και το παιδί του με την Ουρανία Τουτουντζή - Ο γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος κατέθεσε μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης, μετά από μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση από τον γενετιστή, Κωνσταντίνο Πάγκαλο.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο περιστατικό και όπως εξήγησε σε δήλωσή του στον Alpha, πρόκειται για μία παλιά υπόθεση, σχετικά με την οποία παραμένουν ορισμένες εκκρεμμότητες. «Επρόκειτο για παρεξήγηση, το θέμα τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.

«Παλιά θέματα αφορούσε η υπόθεση, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες», δήλωσε. Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. 

Όπως φαίνεται, η υπόθεση αφορά την αναγνώριση του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή από τον τραγουδιστή. Να σημειωθεί ότι με απόφαση του Αρείου Πάγου το 2011 και κατόπιν εξετάσεως DNA, το παιδί είναι και επίσημα του Πασχάλη Αρβανιτίδη.

Ο ίδιος αρχικά δεν δεχόταν να αναγνωρίσει το ανήλικο τέκνο και απέφευγε συστηματικά την κα Τουτουντζή, μέχρι που η πανεπιστημιακός τελικά, υπέβαλε αγωγή σε βάρος του.

Ο ίδιος αργότερα, παραδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση μαζί της, χαρακτηρίζοντάς την ως «ένα στιγμιαίο λάθος».

 

Με ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος του Πασχάλη, Σπύρος Οικονόμου, ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συνέβη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης την 6η Οκτωβρίου 2021 ενημερώθηκε από το ΑΤ του τόπου κατοικίας του σχετικά με μια εκκρεμή δικαστική απόφαση του 2013. Πρόκειται για ποινή στο πλαίσιο της τότε αντιδικίας του για την υπόθεση πατρότητας, ποινή για την οποία χορηγήθηκε αναστολή και πλέον κατά την εισαγγελία ετίθετο ζήτημα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

Η εν λόγω ποινή είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, είτε αναστέλλεται επί τριετία, η οποία μάλιστα παρήλθε, άλλως μετατρέπεται σε χρηματική. Πάντως για τον λόγο αυτόν και μόνο ο ίδιος μετέβη στην Εισαγγελία Αθηνών για να λάβει γνώση των στοιχείων της εκκρεμότητας, να διευθετήσει το ζήτημα, ως ορίζει ο νόμος και το μεσημέρι επέστρεψε σπίτι του.  

Δεν υπήρξε για το γεγονός αυτό ποινική δίωξη, δίκη, ούτε αυτόφωρη διαδικασία, ούτε υπεβλήθη μήνυση σε βάρος του από κάποιο πρόσωπο. Είναι η προβλεπόμενη διαδικασία για τέτοιες εκκρεμότητες που ισχύει για όλους τους πολίτες. Θερμά ευχαριστεί για το ειλικρινές ενδιαφέρον.

Σήμερα το πρωί, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη συνάντησε τον Πασχάλη έξω από το σπίτι του και εκείνος εξήγησε ακριβώς τι συνέβη τονίζοντας πως η υπόθεση οδεύει προς τη διευθέτησή της.

«Όλα καλά. Τακτοποιήθηκε η υπόθεση. Ήταν μια οικονομική υπόθεση, τακτοποιήθηκε και όλα μια χαρά. Τίποτα το ανησυχητικό. Δεν ήταν κάτι που θα έπρεπε να το επικοινωνήσω. Έχουμε 15 μέρες διορία για να καταθέσουμε τις αντιρρήσεις μας είναι μια κοινότυπη υπόθεση.

Σας παραπέμπω και στις δηλώσεις του δικηγόρου μου που είναι ξεκάθαρες και σαφέστατες. Αυτά είναι νομικά θέματα. Αφορά θέματα για συκοφαντική δυσφήμιση, εκδικάστηκαν και ορίστηκαν κάποιες ποινές. Κάποια στιγμή η αναστολή έληξε και κίνησε τη διαδικασία για να πάω να πληρώσω. Το τακτοποιούμε και τελείωσε το θέμα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»