Συνατσάκη Vs. Ξιαρχό: Το κορωνοπάρτι, οι μπηχτές στα social media και η απάντηση

 

 

 

Νέα κόντρα στη showbiz - Τα μηνύματα που έστειλαν μετά την καταγγελία της, στην Μαίρη Συνατσάκη οι διοργανωτές του κορωνοπάρτι και η απάντηση της σχετικά με τα σκουπίδια που γέμισαν την παραλία και τα άφησαν να μολύνουν το φυσικό τοπίο, άκουσον άκουσον λόγω «υπερβολικής κούρασης».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως… αναπτύχθηκε στην showbiz, με αφορμή ένα πάρτι εν μέσω πανδημίας. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανακάλυψε πως αργά το βράδυ της Παρασκευής 10/9 διοργανώθηκε ένα παράνομο κορονοπάρτι σε κάποιο μυστικό μέρος δίπλα στη θάλασσα.

Αυτό που με στεναχώρια ανακάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια και Influencer είναι πως την επόμενη ημέρα που ξημέρωσε, η παραλία ήταν γεμάτη από σκουπίδια, μπουκάλια και ποτήρια που κανείς από το πάρτι δεν μάζεψε. Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη φωτογράφισε τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος είχε δώσει το παρών στο συγκεκριμένο πάρτι. 

 

«Υπάρχει ένα account εδώ στο Instagram που διοργανώνει πάρτι σε κρυφά locations, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σχέση με την πανδημία. Κι αφήνει έτσι τον φυσικό χώρο που χωρίς άδεια χρησιμοποίησε. Και υπάρχουν και “influencers” που το προωθούν από το προφίλ τους. Απογοήτευση. Και unfollow. Πετάνε στα σκουπίδια τη δύναμη που τους δίνει η πλατφόρμα τους. Ήμουν σχετικά ok με φωτογραφίσεις τύπου editorial στα καμμένα του καλοκαιριού, αλλά νισάφι» έγραψε οργισμένη η Μαίρη Συνατσάκη στα Instagram Stories της, με συγκεκριμένο αποδέκτη.

 

  

Τα μηνύματα που έστειλαν μετά την καταγγελία της, στην Μαίρη Συνατσάκη οι διοργανωτές του κορωνοπάρτι και η απάντηση της

«Λες και η παραλία είναι το σαλόνι του σπιτιού τους. Να σας πω εδώ ότι κάθε λεπτό που περνάει τα χαρτάκια που πετούσαν στον αέρα όλο το βράδυ διασκορπίζονται στη θάλασσα και κάθε αεράκι που φυσάει στέλνω επίσης κουτάκια στη θάλασσα. Προφανώς και δεν τα έχουν μαζέψει ποτέ τα σκουπίδια από την παραλία και δεν έχουν ιδέα.

Περηφανεύονται για το μεγαλύτερο παράνομου πάρτι και εκμεταλλεύονται ένα φυσικό τοπίο χωρίς καμία απολύτως άδεια.»

 

 Η Μαίρη Συνατσάκη δεν σταμάτησε εδώ και στη συνέχεια, δήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Μου έχουν ανάψει όλα τα λαμπάκια. Μου στέλνετε ποιοι είναι αυτοί για να τους κάνουμε unfollow, να τους εκθέσουμε, τους influencers και αυτούς που το διοργανώνουν, αλλά θέλω να σας πω το εξής: Είναι λάθος εκ μέρους μου να δίνω ορατότητα με ονοματεπώνυμα σε accounts που έστω από περιέργεια ο άλλος μπορεί να ακολουθήσει, να είναι από αυτούς που ψήνονται για τέτοια πράγματα και να αρχίζει να πηγαίνει σε αυτά τα πάρτι».

 

Ο Τάσος Ξιαρχό μαθαίνοντας τι συμβαίνει θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ταλαντούχος performer και χορογράφος δήλωσε πως ο λόγος που πήγε στο πάρτι ήταν επαγγελματικός καθώς ήταν ένας από τους χορευτές και πως την ευθύνη του καθαρισμού δεν την έχουν οι διοργανωτές, αλλά αντιθέτως ο κόσμος που παρευρίσκεται εκεί.

«Κάποιοι λένε ότι δεν μάζεψα τα σκουπίδια μου από το πάρτι. Παιδιά πήγα στο πάρτι να παρτάρω, δεν ήταν δικό μου. Δούλευα, με πληρώσαν να είμαι εκεί. Αυτοί που έκαναν το πάρτι θα βάλουν κάποιον να μαζέψει. Εγώ θα ήθελα να πω σε όλα αυτά που λέγονται, σαν ένας απλός χορευτής που πήγα εκεί και ανέβασα κάποια Stories για ένα πάρτι που δεν είναι δικό μου απλά χόρευα εκεί, μη περιμένετε ποτέ από τον διοργανωτή να μαζέψει τα σκουπίδια. Η παραλία είναι καθαρή, ήταν επικίνδυνο το βράδυ να καθαριστεί. Πήγαν το μεσημέρι και το καθάρισαν. Όταν πάτε σε έναν χώρο να παρτάρετε, μη περιμένετε τον καθαριστή να τα μαζέψει, εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Η κοινωνία μας δεν έχει μάθει να μαζεύει» απάντησε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας