Μαίνεται η κόντρα Γκουντάρα, Κάκκαβα – Βαρθακούρη – Oι δηλώσεις του ζευγαριού

 

 

Οικογενειακές ιστορίες: Η κόντρα που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα με τον Χάρη Βαρθακούρη φαίνεται πως… καλά κρατεί με τις τελευταίες αναρτήσεις του τραγουδιστή να ρίχνουν και άλλο λάδι στη φωτιά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλίμονο. Θα πω εγώ τώρα στον Βαρθακούρη τι θα ανεβάσει και τι θα κάνει» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουτάρας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» με τη Νάταλι Κάκκαβα να προσθέτει, «Ο Χάρης έχει τόσο καταπληκτική φωνή που ότι και να τραγουδήσει εγώ θα κάτσω να τον ακούσω και να τον ευχαριστηθώ».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Από τη δική του πλευρά ο Χάρης Βαρθακούρης μιλώντας στην ίδια εκπομπή εξήγησε πως η ανάρτησή του ήταν αποτέλεσμα των μηνυμάτων που παίρνει από τον κόσμο.

«Είναι ένα μήνυμα που πήρα πάρα πολλές φορές και κάναμε ένα βιντεάκι. Θεωρώ το περσινό, το δικό μας καστ, ήταν πιο ενδιαφέρον. Οι χαρακτήρες ήταν ένας κι ένας. Δεν είχα σκοπό να παρουσιάσω το Big Brother δεύτερη φορά, ακόμα κι αν μου πρόσφεραν γη και ύδωρ. Είναι ψυχοφθόρο και δεν θα άντεχα να το κάνω δεύτερη φορά».

 

Την απάντηση τους στον Χάρη Βαρθακούρη έδωσαν και το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκκαβα στο «Όλα Γκούντ». Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής εκδήλωσε την έντονη δυσαρέσκειά του, που το Instagram account της εκπομπής «ΣουΚου Family», που παρουσίαζε πέρσι στον ΣΚΑΙ με τη σύζυγό του, μετονομάστηκε σε «Όλα Γκουντ».

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τον καινούργιο μας λογαριασμό στο Instagram γιατί πολλά ακούγονται. Το Όλα Γκουντ υπήρχε στο κανάλι στο παρελθόν σε μια άλλη εκπομπή, μετά δόθηκε στην επόμενη εκπομπή και τώρα δόθηκε σε εμάς. Κάτι αντίστοιχο κάνουν όλα τα κανάλια. Και το Open έδωσε τον λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου στη Μπέττυ Μαγγίρα. Είναι κάτι που γίνεται. Καλό λοιπόν είναι να μη λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και να συζητηθούμε. Δεν έχει να κάνει με εμάς. Εμάς μας έδωσαν αυτόν τον λογαριασμό, με αυτόν τον λογαριασμό θα τρέξουμε. Και μακάρι να μπορέσουμε να δώσουμε πολλά δώρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Κατόπιν, η Ναταλί Κάκκαβα πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Να πω κάτι σε ανθρώπινο επίπεδο. Θα κάνω μια παράκληση. Εκφράσεις τύπου ρόμπες και ντροπή καλό θα ήταν να αποφεύγονται να λέγονται. Όλοι κάνουμε μια δουλειά. Καταλαβαίνω ενδεχομένως κάποια πικρία κάποιων ανθρώπων που θα ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και δεν είναι αυτή την περίοδο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλά παρακαλώ πολύ τέτοιες εκφράσεις ρίχνουν το επίπεδο. Γίνεται κίτρινο όλο αυτό και νομίζω πως δεν ταιριάζει σε κανένα. Τώρα είμαστε εμείς, του χρόνου μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Δε χρειάζεται ρε παιδιά όλο αυτό το ξεκατίνιασμα». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»