Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η στιγμή που βγαίνει η σορός του Θεοδωράκη από το σπίτι του-Φώναζαν αθάνατος

  02/09/2021 15:22
Η στιγμή που βγαίνει η σορός του Θεοδωράκη από το σπίτι του-Φώναζαν αθάνατος

Η στιγμή που βγαίνει η σορός του Θεοδωράκη από το σπίτι του-Φώναζαν αθάνατος

  02/09/2021 15:22

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης η σορός του τεράστιου Μίκη Θεοδωράκη απομακρύνθηκε με το φέρετρο από την κατοικία του στου Φιλοπάππου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά την είδηση του θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη πλήθος κόσμου, απλοί πολίτες, φίλοι, καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας και φυσικά η κόρη του βρέθηκαν στο σπίτι του για να τον αποχαιρετήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ελλάδα

Με αναφορά στον θάνατο του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, ξεκίνησε την εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κηρύσσοντας παράλληλα τριήμερο εθνικό πένθος.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ξεκίνησε λέγοντας πως η συνεδρίαση του υπουργικού επισκιάζεται από την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη. «Η φωνή του σίγησε και μαζί του σίγησε και ολόκληρος ο Ελληνισμός».

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, «όλοι είχαμε ξεχάσει πως είναι θνητός», κάνοντας αναφορά στον Κωστή Παλαμά. Συνέχισε δε λέγοντας πως «μας αφήνει παρακαταθήκη τα τραγούδια του, την πολιτική του δράση, αλλά και την εθνική του προσφορά σε κρίσιμες στιγμές. Η Ρωμιοσύνη σήμερα κλαίει».

Λίγο πριν ολοκληρώσει την τοποθέτησή του ο κ. Μητσοτάκης είπε πως με απόφαση της κυβέρνησης από σήμερα κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας