Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του εγγονού του, Μίκη Θεοδωράκη

  02/09/2021 13:44
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του εγγονού του, Μίκη Θεοδωράκη

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του εγγονού του, Μίκη Θεοδωράκη

  02/09/2021 13:44

O 33χρονος εγγονός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη ανέβασε μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό και έγραψε με νόημα: «Ορφανοί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, η σορός του μεγάλου δημιουργού θα εκτεθεί σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών από την ερχόμενη Τρίτη έως την Πέμπτη- Η επιθυμία του να ταφεί στον Γαλατά Χανίων και η επιστολή στον γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η σορός του μεγάλου Έλληνα συνθέτη  θα εκτεθεί σε τρίημερο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών από την ερχόμενη Τρίτη έως την Πέμπτη.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη στις 15:00  στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ενώ δεν  έχει ανακοινωθεί ακόμη ο τόπος της ταφής.

Ο εκλειπών πάντως είχε εκφράσει την επιθυμία να ταφεί στον Γαλατά  Χανίων, όπου βρίσκονται και οι τάφοι των γονιών και του αδερφού του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογενείας:

Η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα εκτεθεί σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών

ΤΡΙΤΗ 7/09 Τετάρτη 8/09 απο

10:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.

Και την Πέμπτη 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ

Στις 15:00 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στην ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν στεφάνι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ: 210. 8088000

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Άγγελος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης είναι ο δεύτερος κατά σειρά γιος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη και εγγονός του Μίκη. Ο ίδιος είναι φυσικά συντετριμμένος από τον θάνατο του αγαπημένου του παππού, τον οποίο αποχαιρέτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα ο 33χρονος εγγονός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη ανέβασε μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό και έγραψε με νόημα: «Ορφανοί».

Σε παλιότερη δήλωσή του και μιλώντας για τον παππού του, ο Άγγελος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων: «Από τη µία είναι πολύ απλό, είναι ο παππούς µου, από την άλλη δεν είναι καθόλου εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Ανέκαθεν η σχέση ήταν µακρινή· έβλεπα έναν μύθο και δεν ήξερα πώς να τον πλησιάσω… Ποτέ δεν υπήρξε ο κλασικός παππούς. Τεράστιο σεβασμό πάντα του είχα – να τον κοιτάζω και να λέω πως θέλω να του μοιάσω. Αναφέρομαι στο ήθος του, γιατί ποτέ δεν σκεφτόμουν τη μουσική» 

3998219446864714 Capture 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας