Παγώνει το διαζύγιο των Kimye; - Φουντώνουν οι φήμες για επανασύνδεση

 

 

Στο Σικάγο βρέθηκε η Κim Kardashian για την εκδήλωση του νέου άλμπουμ του Kanye West - Εμφανίστηκε στη σκηνή με νυφικό - Πηγές από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για προσπάθειες να χτιστεί ξανά η σχέση τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στον πάγο βάζουν το διαζύγιο τους η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ. Όπως αναφέρει το αμερικανικό ταμπλόιντ TMZ, που επικαλείται ανθρώπους στο στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, οι δύο τους θέλουν να ξαναχτίσουν τη σχέση τους. Η Καρντάσιαν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σκέφτεται να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου. Οι δύο τους φαίνεται πως σκέπτονται την επανασύνδεση για το καλό των τεσσάρων παιδιών τους. 

Τη θεωρία αυτή ενίσχυσε η εμφάνιση της ριάλιτι σταρ στην εκδήλωση για το νέο δίσκο του Γουέστ, Donda, όπου εμφανίστηκε στην σκηνή με ένα νυφικό Balenciaga.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Φεβρουάριο. Ήταν παντρεμένοι μαζί περίπου 7 χρόνια ενώ η γνωριμία τους μετρά αρκετά χρόνια. Τους συνέδεε χρόνια η φιλία τους, όμως μετά το πρώτο διαζύγιο της Κιμ, το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά. 

 Η απάντηση της Kim Kardashian στην αλλαγή ονόματος του Kanye West.

Σε περίπτωση που δεν έχεις παρακολουθήσει τα τελευταία νέα των celebrities στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μάθε πως ο Kanye West υπέβαλε αίτηση για να αλλάξει το όνομά του από Kanye Omari West σε ένα απλό «Ye».

Σύμφωνα με το USA Today κατέθεσε το αίτημα του και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Το «Ye» υπάρχει ήδη και στο κανονικό του όνομα αφού είναι τα δύο τελευταία γράμματα του του Kanye, ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει και θρησκευτικό χαρακτήρα, αφού αναφέρεται στη Βίβλο και μάλιστα συχνά. Η λέξη μεταφράζεται ως «εσύ».

Αυτό αυτόματα μόλις έγινε γνωστό δημιούργησε άγχος στον επιχειρηματικό κόσμο για την Kim Kardashian και τις επιχειρήσεις της, όμως η reality  star έδωσε την απάντησή της σχετικά με αυτό το ζήτημα. 

 

Η απόφαση της Kim Kardashian να μην αλλάξει το όνομά της

Μετά την απόφαση και ανακοίνωση του Kanye West για το όνομά του, προέκυψαν ερωτήματα που αναρωτιούνται αν η Kim Kardashian θα βγάλει νόμιμα το «West» από το όνομά της. Πηγές λένε ότι η απάντηση είναι «όχι» και αποκαλύπτουν τον λόγο για τον οποίο δεν θα το κάνει. 

 

Γιατί η Kim θα εξακολουθήσει να ζει ως «Kim Kardashian West»;

Το TMZ αποκάλυψε ότι πηγές κοντά στην οικογένεια ισχυρίζονται ότι η Kim θέλει να κρατήσει το «West» επειδή είναι «σημαντικό για αυτήν να διατηρήσει το ίδιο επίθετο με τα 4 παιδιά της».

Πουθενά δεν έγινε λόγος για τις επιχειρήσεις της και τα προϊόντα που έχει κυκλοφορήσει με το επίθετό του δίπλα στο δικό της, όμως λογικά και αυτές έχουν παίξει τον ρόλο τους στην απόφασή της.

Το ζευγάρι μοιράζεται τα παιδιά την North (8 ετών), τον Saint (5μιση ετών), τη Chicago (3 ετών), και τον Psalm (2 ετών).  

 

FYI: Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται η πρόθεσή του να αλλάξει το όνομά του σε «Ye». Το 2018, έγραψε στο Twitter: «Η ύπαρξη επίσημα γνωστή ως Kanye West. Είμαι ο YE».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»