«Κολυμπάμε σε πολύ βαθιά νερά με ανέμους έως και 9 μποφόρ»

 

 

Το τηλεφώνημα του Μικρούτσικου, το μήνυμα του Βαρθακούρη, το κράξιμο του Παπανώτα και το ευχαριστώ της Ναταλί Κάκαβα - Ο Τσαλίκης άφαντος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το #BigBrotherGR έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΙ/Sigma, με παρουσιαστές αυτή τη φορά τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα. Τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα για καλή αρχή που δέχτηκε το ζευγάρι ήταν πολλά. Ανάμεσα στα πρόσωπα που τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία, όμως, ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως και ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Γλυκέ μου αγαπημένε Ανδρέα το τηλεφώνημά σου με συγκλόνισε. Σε αγαπάω, σε ευχαριστώ πολύ και σύντομα ξανά στις επάλξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον λογαριασμό του στο Instagram. 

«Καλή επιτυχία Big Brother. Καλή επιτυχία Πολίνα και σε όλη την ομάδα της εκπομπής που ήμασταν παρέα ένα χρόνο πριν! Καλή Επιτυχία Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα», έγραψε από την πλευρά του ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας κοινοποίησε τη φωτογραφία του τραγουδιστή και απάντησε: «Να είσαι καλά Χάρη». 

 

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να σχολιάσει την πρεμιέρα του Big Brother 2 και συγκεκριμένα, τους δύο παρουσιαστές καθώς και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος στους παίκτες που είδαμε να μπαίνουν στο σπίτι και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη Πέτσα, σχολίασε πως κάθε φορά ανακυκλώνονται οι ίδιοι.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα

«Βρε τον Παναγιώτη!!! Πέρσι GNTM, φέτος Big Brother, ε του χρόνου κάνα σαρβάιβορ και τον επόμενο χρόνο σίγουρα ένα μαγειρικό ριάλιτι…

Πριν καταλήξει υποψήφιος τραγουδιστής σε κάνα Voice… Τέτοια ένδεια???!!!

Τελείωσαν οι παίκτες και τους παίρνουμε από την αρχή;

Η τηλεόραση στα…καλύτερά της…

Κάθε φορά βλέπουμε πλέον νεόκοπους παρουσιαστές και τους ίδιους παίκτες αντί να συμβαίνει το αντίθετο. Ελλάδα! Όλα ανάποδα…

Έχω και την Κρητικιά… νικήτρια… Το μάτι ακόμα θολό ή μου φάνηκε; Έβαλε πρόχειρα ένα λευκό παντελόνι, το συνδύασε με τοπ από το νυφικό της ξαδέλφης που παντρεύτηκε πρόσφατα…και τσουπ! Ξανά προς τη δόξα τραβά…

Αφροδίτη Γραμμέλη, όπως Παναγιώτης… Στασίδι να υπάρχει και θα πάει να ξαποστάσει… Αλήθεια με τόσες εξαρτήσεις, αφού πέρασε από όλα τα κανάλια κι όλες τις παραγωγές, με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες, πώς καταφέρνει να κάνει τηλεκριτική;!!!! Θα μου πεις υπάρχει δημοσιογραφία πλέον άνευ εξαρτήσεων;… Σωστό κι αυτό…

Κατά τα άλλα μια από τα ίδια.

Ο Κρητικός (στα όρια του γραφικού), η χειραφετημένη, η τικ τόκερ (!!!!!!), τα γνωστά περί μπούλινγκ, τα μοντέλα, η τραγουδιάρα, ο παρουσιαστής με προβλήματα άρθρωσης (τάμα το ‘χουν;) η παρουσιάστρια με τετραπλή κουβέρτα στο κεφάλι, από μαλλί Ινδής στάνταρ (ελπίζω ζωντανής Ινδής γιατί έχω ακούσει και κάτι μακάβρια για το μαλλί που κυκλοφορεί στην αγορά)… Και η ζωή συνεχίζεται.

Τίποτα καινούριο, τίποτα ουσιαστικό…να περνάει η ώρα και να ρέει το χρήμα. Φοβάμαι πάλι Netflix θα παίξει… Όταν αρχίσουν να κανιβαλίζονται ειδοποιήστε με…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπανώτας. 

 

Το πρωινό της Δευτέρας, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για όσα θετικά σχόλια έλαβε μέσω διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάταλι Κάκκαβα σημείωσε χαρακτηριστικά «και τώρα που έφυγε το άγχος της πρεμιέρας θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και την αγάπη που μας δείχνετε… Ναι δεν το έχουμε ξανακάνει.. Ναι είναι πράγματι ένα πολύ απαιτητικό project.. Ναι κολυμπάμε σε πολύ βαθιά νερά με ανέμους έως και 9 μποφόρ (για να θυμηθώ και τα παλιά)».

«Όμως σας υπόσχομαι τα εξής.. Ο χαρακτήρας μας δεν θα αλλοιωθεί.. Η αγάπη και ο σεβασμός προς εσάς είναι δύο αξίες αδιαπραγμάτευτες και το κυριότερο..Όσο έχουμε τη στήριξη σας δεν φοβόμαστε τίποτα.. Περιμένουμε τα σχόλια σας…» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Big Brother.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη