«Το σκάφος είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει... Η φωτιά δεν έχει τελειώσει»

 

Σε μια μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΙ, από την πρώτη στιγμή της μεγάλης φωτιάς που έχει κυριολεκτικά ισοπεδώσει τη βόρεια Εύβοια, βρέθηκε στο σημείο από τη Σκιάθο όπου διαμένει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο γνωστός «Ντάνος» προσέγγισε με το σκάφος του το Πευκί και οι εικόνες από τις φλόγες που ανάρτησε στα social media κόβουν την ανάσα.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο video του έγινε αντικείμενο και αρνητικού σχολιασμού με τον Ντάνο να εξοργίζεται από δημοσίευμα -το οποίο ανέφερε και ονομαστικά- που προσπάθησε να τον πλήξει.

Ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, πως έθεσε τα εργαλεία της δουλειάς του στην υπηρεσία του Λιμενικού που ζήτησε τη συνδρομή ιδιωτών για την εκκένωση διά θαλάσσης χωριών που καίγονταν.

Ιδιαίτερα στενοχωρημένος και ενοχλημένος, ο Ντάνος τοποθετήθηκε δημόσια και εξέφρασε την ενόχλησή του για το δημοσίευμα που θέλησε να τον πλήξει, αναφέροντας ότι «προμοτάρει τη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα μέσα από φωτιές».

Η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Είναι πολύ μεγάλη η καταστροφή. Η φωτιά καίει για πάρα πολλές μέρες, όπως γνωρίζετε. Έχουν καταστραφεί χιλιάδες στρέμματα δάσους και έχουν ισοπεδωθεί σπίτια και περιουσίες.

Τρία βράδια και κάποιες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, που μου το επιτρέπει η δουλειά μου, κατάφερα να βρεθώ κοντά στη φωτιά και σε ανθρώπους παραθαλάσσιων χωριών που πολλούς από αυτούς τους γνωρίζω και είναι φίλοι μου και να ενσωματωθώ στις δυνάμεις του Λιμενικού, όπου με τις δικές τους κατευθύνσεις από τον θάλαμο επιχειρήσεων είτε κουβαλούσαμε κόσμο, είτε προμήθειες καυσίμων και πρώτων ειδών ανάγκης για την επόμενη μέρα.

Συνήθως δεν τοποθετούμαι για κάποια δημοσιεύματα που είναι αναληθή και ανυπόστατα αλλά επειδή είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, κουρασμένος και εκνευρισμένος που ένας δημοσιογράφος έχει το δικαίωμα να γράψει ό,τι θέλει για κάποιον, αυτό δεν μπορώ να το αφήσω έτσι.

Όποιος τυχαίνει να μη με γνωρίζει και να μην ξέρει πώς σκέφτομαι, ας ρωτήσει κάποιον που ξέρει από σκάφη, για να καταλάβει ότι ένα άσπρο σκάφος ενός μήνα στο νερό για επαγγελματική χρήση, μπορεί να καταστραφεί πολύ εύκολα και δεν θα έκανα promotion με την καταστροφή του. Το σκάφος είναι και το τελευταίο που με ενδιαφέρει, γιατί ακόμα η φωτιά δεν έχει τελειώσει», έγραψε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και καταλήγοντας είπε:

«Επειδή η κατάσταση είναι κρίσιμη και ευαίσθητη και η κούραση είναι τεράστια, προτείνω η πληροφόρηση προς τον κόσμο να είναι σωστή, αντικειμενική και αξιόπιστη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»