Παγκόσμια έκκληση για βοήθεια από τη Mary Katrantzou

 

 

Η διεθνής Ελληνίδα σχεδιάστρια κάνει έκκληση για βοήθεια σε όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές που μένονται στην Ελλάδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ενώ η καταστροφή στην Ελλάδα είναι ανείπωτη, με τον πύρινο εφιάλτη να ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του εδώ και 4 ολόκληρες ημέρες, τα ελληνικά αλλά και παγκόσμια Μέσα Ενημέρωσης μεταφέρουν την είδηση κάθε στιγμή, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Όπου υπάρχει ελληνισμός, το μυαλό και η ψυχή των βρίσκεται στην Ελλάδα. 

Επώνυμοι και μη, χρησιμοποιούν τη δύναμη των social λογαριασμών τους προκειμένου να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές συνέπειες της φωτιάς.

Μια από αυτούς είναι και η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Mary Katrantzou η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν τόσο τις πληγείσες οικογένειες που έχουν χάσει τα σπίτια τους από την πύρινη λαίλαπα όσο και τους πυροσβέστες μας που δίνουν τα πάντα για να σώσουν ό,τι σώζεται.

Η παγκοσμίους φήμης σχεδιάστρια μόδας πριν από λίγες ώρες ανέβασε 3 συγκλονιστικές φωτογραφίες από τις πυρκαγιές που μαίνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, γράφοντας συγκεκριμένα:

 

«Η Ελλάδα καίγεται ... μόλις χθες σημειώθηκαν πάνω από 145 πυρκαγιές και πάνω από 150 σπίτια έχουν καταστραφεί. Είναι καταστροφικό να βλέπουμε ανθρώπους να χάνουν τα σπίτια τους, τις οικογένειες και τα ζώα τους να εκκενώνονται για να επιβιώσουν και να νιώθουν αβοήθητοι... Νιώθουμε μεγάλο σεβασμό στους πυροσβέστες μας και σε όλους τους εθελοντές που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να περιορίσουν τις πυρκαγιές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι δίπλα σε όλες τις πληγείσες οικογένειες και τους πυροσβέστες μας που δίνουν ό, τι έχουν. Προσευχηθείτε για την Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο....».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»