Το αστείο βίντεο με το οποίο γιόρτασε τα 40 η Meghan Markle

 

 

Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα 40α γενέθλιά της Meghan

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Μέγκαν Μαρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την ηθοποιό, Μελίσα Μακάρθι για ένα χιουμοριστικό βίντεο, με το οποίο λάνσαρε την πρωτοβουλία της «40x40».

Η Μέγκαν Μαρκλ γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της σήμερα με ένα εύθυμο βίντεο και μια έκκληση προς τους ανθρώπους να καθοδηγούν τις γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν να επιστρέψουν στον εργασιακό χώρο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ένωσε τις δυνάμεις της με την ηθοποιό των Bridesmaids Μελίσα Μακάρθι για ένα χιουμοριστικό βίντεο, με το οποίο λάνσαρε την πρωτοβουλία της "40x40".

Οι δύο γυναίκες αστειεύτηκαν σχετικά με το πώς θα γιορτάσουν τα γενέθλια της Μέγκαν οργανώνοντας ίσως ένα reunion με τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς Suits, όπου συμμετείχε η δούκισσα του Σάσεξ, κάνοντας ασορτί τατουάζ και διασκεδάζοντας σε ένα γιοτ.

Η Μέγκαν, εντούτοις, ανακοίνωσε πως ζητά από 40 φίλους να καθοδηγήσουν μια γυναίκα για 40 λεπτά και να ενθαρρύνουν και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Σε ένα μήνυμά της στον ιστότοπο του ζευγαριού Archewell Foundation επισήμανε ότι βλέπει την καθοδήγηση ως έναν τρόπο να βοηθά τις γυναίκες να ξανακερδίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να ανοικοδομήσουν την οικονομική ισχύ τους.

«Για τα γενέθλιά μου, ζήτησα από 40 φίλους, ακτιβιστές, αθλητές, καλλιτέχνες και ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να βοηθήσουν στο να ξεκινήσουμε μια παγκόσμια προσπάθεια συνεισφέροντας 40 λεπτά καθοδήγησης για τη στήριξη των γυναικών, προκειμένου να εισέλθουν εκ νέου στον χώρο της εργασίας», τόνισε.

Η Μέγκαν είπε, επίσης, ότι εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν εγκαταλείψει ή χάσει τις δουλειές τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και πολλές επωμίζονται την ευθύνη της φροντίδας παιδιών και συγγενών.

 

Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα 40α γενέθλιά της Meghan

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η Kate Middleton με τον πρίγκιπα William και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα Πάρκερ, επέλεξαν να ευχηθούν για την δούκισσα του Sussex μέσω Twitter. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας συνηθίζουν να μοιράζονται φωτογραφίες και ευχές γενεθλίων μέσω Instagram όταν πρόκειται για τα ενεργά μέλη της μοναρχίας, ενώ στο Twitter κάνουν τις όχι και τόσο προσωπικές ανακοινώσεις τους.

«Ευχόμαστε στην δούκισσα του Sussex χαρούμενα 40α γενέθλια» έγραψαν όλοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter επιλέγοντας όμως διαφορετικές φωτογραφίες της Meghan.

O πρίγκιπας Κάρολος επέλεξε ένα κοντινό πορτρέτο της Markle που χαμογελά από τη συζήτηση που είχε για την ισότητα των φύλων στο Commonwealth Trust και One Young World τον Οκτώβριο του 2019.

 

 
 
Στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας ανέβηκε μια φωτογραφία της Meghan μαζί με τη βασίλισσα, μία με τον Harry και τον Archie αλλά και μία μόνο με τον Harry.
 

 

H Kate και ο William επέλεξαν να ανεβάσουν μια φωτογραφία της Meghan από την περιοδεία της με τον Harry στην Αυστραλία.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»