Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συγκλονίζει ο Σταύρος Κυπριανού με το γράμμα για την οικογένειά του δότη του

  27/07/2021 13:08
Συγκλονίζει ο Σταύρος Κυπριανού με το γράμμα για την οικογένειά του δότη του

Συγκλονίζει ο Σταύρος Κυπριανού με το γράμμα για την οικογένειά του δότη του

  27/07/2021 13:08

Κοινοποίησε την ημέρα των γενεθλίων του το γράμμα που έστειλε στην οικογένεια του δότη που του χάρισε τη ζωή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Χθες Δευτέρα 26, Ιουλίου, ο Σταύρος Κυπριανού, ο απόλυτος άρχοντας της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, με την ευκαιρία των 36ων γενεθλίων του, αποφάσισε να κοινοποιήσει ένα συγκλονιστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αποφάσισε ανήμερα των γενεθλίων του, να δώσει στην δημοσιότητα το γράμμα που απέστειλε, στην οικογένεια του ανθρώπου που του χάρισε ξανά τη ζωή, με το μόσχευμα που του πρόσφερε.

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Σταύρος Κυπριανού διαγνώστηκε με την σπανία νόσο των Σταυροφόρων και χρειάστηκε μεταμόσχευση ήπατος, προκειμένου να σωθεί η ζωή του.

Με ένα ανατριχιαστικά συγκλονιστικό γράμμα, ευχαρίστησε την οικογένειά του ανθρώπου για την πράξη ανθρωπιάς της και υποσχέθηκε να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο για κάποιον άλλον συνάνθρωπο.

Δείτε όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό και το βίντεο που ανάρτησε:

«Σας ευχαριστώ θερμά για τις όμορφες ευχές.

Είναι σημαντικό να δίνεις και να παίρνεις εγκάρδιες ευχές για υγεία και αγάπη, ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις δύσκολες πανδημικές συνθήκες. Είναι εξίσου σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι το πολυτιμότερο δώρο και η μεγαλύτερη περιουσία στον άνθρωπο είναι η υγεία. Το ότι σήμερα είμαι ζωντανός το οφείλω στον άγνωστο ήρωα μου.Σε αυτό τον Άγγελο που με τον θάνατο του μου χάρισε ζωή.

Αποφάσισα λοιπόν, σήμερα ημέρα των γενεθλίων μου, να κοινοποιήσω το γράμμα που έστειλα τότε στην οικογένεια του δότη μου, ευχαριστώντας τους σεμνά και ταπεινά για την πράξη «αυτοθυσίας» του δικού τους ανθρώπου. Ήθελα να τους δώσω και μια υπόσχεση…Πως με τα λάθη μου και τα πάθη μου, το παράδειγμα του αγαπημένου τους θα ειναι φάρος για την μετέπειτα ζωή μου.»

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας