O τράπερ Don Leon συνελήφθη για ανατινάξεις ΑΤΜ - Όπλα, λεφτά και ναρκωτικά

 

 

Ο Don Leon, ο νεαρός και… φέρελπις τράπερ, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ με τη μέθοδο του Proflaak.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο συγκεκριμένος άνδρας έκανε τα πρώτα του βήματα στην τραπ καθώς δεν είναι αρκετά γνωστός και φαίνεται πως συνδύασε το τραγούδι με την εγκληματική του δράση.​

​Το προφίλ του στο Instagram που μετράει μόλις 7.000 ακόλουθους είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τη σχετιξα άνετη ζωή που έκανε. Σε ένα βίντεο μάλιστα, ο νεαρος τραπερ δείχνει το όπλο του, πετάει χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στον δρόμο και αδειάζει τις σφαίρες του τραγουδώντας. Ο ίδιος παράλληλα αναρτούσε φωτογραφίες με όπλα και fullface. 

 

 

Πώς εξαρθρώθηκε η σπείρα των ΑΤΜ

Όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη 22 Ιουλίου όταν ανδρες της Ασφαλειας προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ατόμων. Οι 4 είναι ημεδαποί ηλικίας 22, 25, 26 και 27 ετών και ο πέμπτος 25χρονος αλλοδαπός. Οι τρεις ημεδαποί (22χρονος, 26χρονος και 27χρονος) καθώς και ο 25χρονος αλλοδαπός, εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στην έδρα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, όπου και συνελήφθησαν. 

Από την έρευνα προεκυψε ότι οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του έτους 2020, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπρατταν διαρρήξεις Α.Τ.Μ. με εκρηκτικά και εύφλεκτα αέρια, κλοπές ΙΧΕ αυτοκινήτων και χρήσης αυτών για την τέλεση των πράξεων, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, προκειμένου να αποκομίσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.​

​Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστειών, διακεκριμένων κλοπών και απόπειρες αυτών, εκρήξεις κατά συναυτουργία και λοιπές παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, πλαστογραφιών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Επιπρόσθετα ο 25χρονος ημεδαπός κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 

 

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»