Έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά o Γιώργος Λιανός! Γέννησε η Κωνσταντίνα Καραλέξη

 

Ο Γιώργος Λιανός έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα πάρει το όνομα «Βαλέρια», όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day».

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον παρουσιαστή, μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια.

«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες. Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο» ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού.

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και αυτός ήταν ο λόγος που θα άφηνε για λίγο το Survivor, όπως είχε ανακοινώσει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Το αγαπημένο ζευγάρι, αν και μετράει αρκετά χρόνια κοινής πορείας, έχει επιλέξει συνειδητά να διαφυλάσσει τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζει τον έρωτά του μακριά από αυτά.

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα το 2018, όμως ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί μη θέλοντας να δώσουν στόχο. Εκείνη στεκόταν στο πλευρό του και ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι χαμηλών τόνων και αυτός είναι και ο λόγος που έχει κλειδωμένο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είναι καιρό ζευγάρι, αποφεύγουν να κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media. Ο Γιώργος Λιανός έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του δύο φωτογραφίες μαζί με την αγαπημένη του, μία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους τον Αύγουστο του 2019 και μία από το ταξίδι τους στο Βιετνάμ τον Ιανουάριο του 2020.

Μπορεί το ζευγάρι να κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την είδηση της εγκυμοσύνης, όμως η ανακοίνωση του Ατζούν Ιλίτζαλι ότι ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει μέσα στο Φεβρουάριο στην Ελλάδα έφερε στο φως το χαρμόσυνο γεγονός. Η Κωνσταντίνα Καραλέξη στηρίζει τον γνωστό παρουσιαστή σε κάθε του βήμα και παρά το γεγονός ότι αυτή την τρυφερή περίοδο βρίσκονται χωριστά, η σκέψη του Γιώργου Λιανού είναι σίγουρα σε εκείνη και στα τρία παιδιά του.

Ο οικοδεσπότης του Survivor έχει τρία παιδιά από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσωνα, στα οποία έχει τεράστια αδυναμία και δεν παύουν ποτέ να αποτελούν προτεραιότητα. Το ζευγάρι έδωσε τέλος στο γάμο του το 2017. Ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ δραστήριος και δοτικός μπαμπάς, συνεπώς αρκετές είναι οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram φωτογραφίες από τα παιχνίδια με τα παιδιά του. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»