Η τρικυμία της αποχώρησης... και οι αρχηγικές τάσεις του Τζέιμς στο #SurvivorGR

 

Η αποχώρηση της Ανθής  Σαλαγκούδη και η… τρικυμία που προκάλεσε, οι αντιδράσεις για τις αρχηγικές τάσεις του Τζέιμς Καφετζή και η νέα παίκτρια στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η συζήτηση γύρω απο την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor, η νέα παίκτρια που εισήλθλε στο παιχνίδι επιβίωσης, η απόφαση που πήρε ο Τζέιμς Καφετζής για την ομάδα του, η κόντρα Μπαρτζή και Μπόγδανου και φυσικά οι δυο... μάχες των ομάδων σε στιβο μάχης και κουίζ ερωτήσεων με έπαθλα μπριζόλες και γλυκό ήταν τα κυριότερα σημεία στο Κυριακάτικο επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η Άννα Μαρία ξεσπά σε λυγμούς και τα χώνει στον Νίκο! Τι θα συμβεί στο #SurvivorGR;

Οι Mπλε είχαν στεναχωρηθεί που η δημοσιογράφος δεν έμεινε για να τους δίνει νίκες, με τον Τζέιμς Καφετζή να λέει πως ξενέρωσε που έφυγε γιατί ην είχε συμπαθήσει και τον Πάνο Καλίδη που πρόλαβε να την γνωρίσει στους «διάσημους» να την χαρακτηρίζει ως την αδελφούλα που ήθελες να προστατεύσεις. Ο Νίκος Μπαρτζης περίμενε να φύγουν οι άλλες δυο υποψήφιες Σοφία και Μαριάνθη, ενώ η Μαριαλένα Ρουελιώτη στάθηκε στην ουσία του θέματος που δεν ήταν άλλη από τους δυο εύκολους πόντους που έχασαν οι Mπλε.

Από την άλλη οι πρώτοι που χαρήκαν από τους Kόκκινους που έφυγε η Ανθή ηταν η Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριθάνθη Κασδαγλή, κυρίως όμως γιατί παρέμειναν αυτές στο παιχνίδι επιβίωσης 

Ο Τριαντάφυλλός στάθηκε περισσότερο στον τρόπο που έφυγε η Ανθή, δηλαδή ότι δεν χαιρέτησε κανέναν, ακόμα και τις υποτιθέμενες φίλες της και συνυποψήφιες προς αποχώρηση. «Για μένα ήταν μεγάλο λάθος να μην χαιρετήσει κανένα παίκτη. Πες εμένα δεν με χαιρέτησε γιατί έχουν γίνει χίλια πράγματα μεταξύ μας δεν με χαιρετάς, τους υπόλοιπους και τουλάχιστον τις φίλες σου -Σοφία και Μαριάνθη – έπρεπε να τις αγκαλιάσεις και να τις χαιρετήσεις. Δεν μου φάνηκε ωραίο. Εννοείται πως η Σοφία και η Μαριάνθη δεν στενοχωρήθηκαν καθόλου. Πανηγύριζαν όλο το βράδυ στην καλύβα. Δεν φάνηκε να αλληλοστηρίζονται» είπε ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την πλευρά του είπε πως εισακούστηκαν οι προσευχές του και επιτέλους θα φάνε, ενώ την δική του εξήγηση για τον λόγο που ο κόσμος δεν κράτησε την Ανθή στο παιχνίδι παρέθεσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στους Mπλε η πρόταση του Τζέιμς Καφετζή να ξαναγίνουν ένα οι προμήθειες ζητώντας από τον Αλέξη, τον Κρις και την Ελευθερία να ενώσουν τις δικές τους προμήθειες με αυτές της υπόλοιπης ομάδας, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Αλέξης και Κρις το σκέφτηκαν και έκριναν πως κάνει ένα βήμα πίσω. Τι έχουν να κερδίσουν αν ενώσουν τις προμήθειες αναρωτήθηκαν και οι δυο.

Ο Πάνος Καλίδης μετά την πρόταση του αρχηγού της ομάδας φάνηκε πάρα πολύ ενοχλημένος, που ζήτησε να αλλάξουν πράγματα, που αφορούν όλους, όπως η κατανομή των προμηθειών. «Βλέπω αρχηγικές τάσεις από τον James και τον Μπάρτζη, εγώ δεν έχω κανένα αρχηγό εδώ μέσα. Εγώ έχω ένα παρεάκι που το σεβάστηκα και γι΄αυτό τον λόγο πήγα από εκεί. Δεν θέλω αρχηγούς εγώ. Βγήκαν και το ανακοίνωσαν μπροστά σε όλους για το καλό της ομάδας, δείχνοντας ότι εκείνοι το έχουν σκεφτεί, όταν εμείς φωνάζαμε γι’ αυτό την προηγούμενη βδομάδα», κατέληξε ο τραγουδιστής. Με τον Καλίδη φαίνεται πως συμφώνησε και ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ενώ και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούσε να εξηγήσει την απόφαση και τον τρόπο που το παρουσίασε.

Η αντιπρόταση Αλέξη και Chris για τις προμήθειες της μπλέ ομάδας

 

Χριστίνα: χθες πρόσεξα πως κάποιες μερίδες ήταν παραφουσκωμένες

Πριν οι δυο ομάδες ριχτούν στον στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τις δυο παίκτριες που παρέμειναν να κάνουν ένα σχόλιο και από τους υπόλοιπους να πουν την άποψη τους για το γεγονός ότι δεν θα ξεκινούν από το -2. Όταν, όμως, πήρε τον λόγο ο Νίκος Μπάρτζης υπήρξε κόντρα με τον Ηλία Μπόγδανο. Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Μετά τον τσακωμό, υπήρξε μια μεγάλη έκπληξη. Μία νέα παίκτρια μπήκε στο Survivor και πρόκειται για την τελευταία προσθήκη στο φετινό reality επιβίωσης. Η Ελένη Χαμπέρη, personal trainer θα είναι η νέα παίκτρια στην Kόκκινη ομάδα. Η ίδια είπε ότι ήρθε στο Survivor  «γιατί μου αρέσει πολύ το παιχνίδι και θέλω να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ». Όσο για το τι πιστεύει ότι θα τη δυσκολέψει υπογράμμισε: «Έχω έρθει αποφασισμένη και πιστεύω ότι δεν θα με δυσκολέψει τίποτα».

Πλέον υπάρχει ισορροπία τις δυο ομάδες που συνεχίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης με 11 παίκτες η κάθε μια. Επτά άνδρες και τέσσερεις γυναίκες.

Το αγώνισμα με έπαθλο μπριζόλες ειχε αρκετό νερο. Βουτιές, κολύμπι, εμπόδια, ισορροπία και κρίκοι στο τέλος. Οι Mπλε ξεκίνησαν καλά κάνοντας το 1-0, όμως η Μαριάνθη κόντρα στην Ελευθερία ισοφάρισε σε 1-1.

Μια νίκη οι Mπλε μια οι Kόκκινοι, οι δυο ομάδες έφτασαν χέρι-χέρι μέχρι το 9-8, με τους κόκκινους να ρίχνουν στη μάχη τον Κώστα Παπαδόπουλο και τους μπλε τον Πανο Καλίδη. Οι δυο τους έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα στους στόχους, με τον ζαχαροπλάστη να δείχνει πιο εύστοχος από τον τραγουδιστή και να χαρίζει τον τελικό πόντο στην ομάδα του.

 

Με σκορ 10- 8 οι κόκκινοι ήταν αυτοί που έκατσαν στο τραπέζι να φάνε όλοι μαζί μπριζόλες, με μοναδική εξαίρεση τον Γιώργο Κοψιδά που έφαγε μπιφτέκια λαχανικών

Chris: Οι γυναίκες φταίνε για τις ήττες

Οι Mπλε ωστόσο κατάφεραν να ρεφάρουν στο κουίζ ερωτήσεων. Νίκησαν τους κόκκινους με 7-5 και έφαγαν το γλυκάκι τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!