Ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το ταξίδι στο Ντουμπάι

 

Σάλος με την κοσμική Αθήνα που άλλαξε χρόνο στο Ντουμπάι! Πώς βρέθηκαν εκεί οι Έλληνες σελέμπριτι;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο Ντουμπάι τις ημέρες των εορτών και πλήθος σχολίων και αντιδράσεων έκανε τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα. Ο λόγος; Μα βεβαίως η πανδημία του κορωνοϊού και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς και οι περιορισμοί που αυτή φέρει μαζί της.

«Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό» απαντά με σαφήνεια στους απανταχού επικριτές ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη. Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα».

«Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο. Déjà vu!» προσθέτει ο εκδότης και παρουσιαστής στο enikos.gr.

Μετά τα όσα δήλωσε ο πρώην εκδότης το μεσημέρι της Κυριακής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε μαζί του μέσω μηνυμάτων και μετέφερε σήμερα στο «Happy Day» τα λεγόμενά του.

«Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει. Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία που έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, εκτός από τους σελέμπριτις, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού μπάτζετ ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός! Τον πείραξαν πιο πολύ τα σχόλια που του έλεγαν ότι είναι χρεοκοπημένος και εκείνος πάει διακοπές στο Ντουμπάι» είπε η παρουσιάστρια.

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας όσοι επιστρέψουν από την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, με τη μεσημεριανή πτήση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Ντουμπάϊ θα πρέπει να έχουν πάνω τους αποτελέσματα μοριακού τεστ. Διαφορετικά δεν θα γίνει δεκτή η είσοδός τους στη χώρα.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δόθηκε εντολή από τον Νίκο Χαρδαλιά να περάσει το σύνολο των επιβατών από rapid test στο αεροδρόμιο. Για την εφαρμογή αυτών των μέτρων έχε ενημερωθεί και ο Πρωθυπουργός. Όσοι επιστρέφουν από το Ντουμπάι θα μπουν σε τριήμερη καραντίνα υποχρεωτικά, όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο. Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι στο Ντουμπάι λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων και των πάρτι παρατηρήθηκε έξαρση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα.

Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανάρτησαν αρκετοί Έλληνες σελέμπριτι από την υπερπολυτελή αλλαγή χρονιάς στο κοσμικό Ντουμπάι. Πώς όμως βρέθηκαν εκεί;

Την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων στα σπίτια τους, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με την αλλαγή του χρόνου να μην θυμίζει σε τίποτα παλιές καλές εποχές, κάποιοι κοσμικοί βρέθηκαν στο Ντουμπάι όπου απόλαυσαν την χλιδή και την πολυτέλεια.

Οι φωτογραφίες που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί Έλληνες σελέμπριτι, μαρτυρούσαν του λόγου το αληθές. Ο Πέτρος Κωστόπουλος με την νέα του αγαπημένη, ο Χάρης Σιανίδης, , η Σοφία Χαρμαντά, η Ιωάννα Μπέλα, η Σήλια Κριθαριώτη αλλά και η Μαρίνα Βερνίκου, απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό του Ντουμπάι και βρέθηκαν σε εντυπωσιακά πάρτι για την αλλαγή της χρονιάς.

 
 
Το βίντεο που ανέβασε στα Instastories του ο Πέτρος Κωστόπουλος
 
 
 
Η λαμπερή Κατερίνα Λιόλιου
 


Ο Χάρης Σιανίδης με τη Σοφία Χαρμαντά

 

Η Ιωάννα Μπέλλα

 

Στιγμιότυπο από το φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων στο Nammos Dubaι

 
 
Παράλληλα, στη σκηνή ανέβηκε κάποια στιγμή για να τραγουδήσει και ο Στέφανος Κορκολής.
 

 

Σήλια Κριθαριώτη 

 

Μαρίνα Βερνίκου

 

 

Στο Ντουμπάι για προετοιμασία ο Τσιτσιπάς

Εντωμεταξύ, στο Ντουμπάι γιόρτασε την Πρωτοχρονιά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος, ωστόσο, δεν ταξίδεψε στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ για να αλλάξει χρόνο. Βρίσκεται εκεί ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου, πραγματοποιώντας την προετοιμασία του για το φετινό Αυστραλιανό Όπεν, το οποίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου του 2021. Οπως ο ίδιος έχει πει το Ντουμπάι είναι ο τόπος που επιλέγει κάθε χρόνο για την προετοιμασία του.

Τον καινούργιο χρόνο τον υποδέχθηκε μαζί με την παρέα του, στο περίφημο Cipriani του Ντουμπάι. Με την παρέα του και την σύντροφο του, Θεοδώρα Πεταλάς, κάθισαν σε ένα από τραπέζια του εστιατορίου με ελάχιστη κατανάλωση 1.200 dirham το άτομο (270 ευρώ). Στιγμιότυπα από τη βραδιά ανέβασε η παρέα στα social media.

 

Ναι, αλλά πώς βρέθηκαν εκεί οι Έλληνες σελέμπριτι;

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, όποιος ήθελε να ταξιδέψει από την Ελλάδα για το Ντουμπάι, θα έπρεπε να έχει κάνει δύο PCR τεστ κορωνοϊού (απαγορεύονται τα rapid tests) – ένα 96 ώρες πριν την αναχώρησή του και ένα αμέσως μετά την άφιξή του. Κατόπιν και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ, ο επισκέπτης θα έπρεπε να παραμείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Εάν το τεστ έβγαινε θετικό, ο τουρίστας θα έπρεπε να μπει σε καραντίνα.

 
 
 
 
 
 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 
 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»