Αναστάτωση με τη δήλωση του δικηγόρου «η γυναίκα θέλει πλάσιμο» στο #SurvivorGR!

 

Έξαλλη η Λάμπρη με την Κάτια στο #SurvivorGR! «Δεν μου άρεσε το βρίσιμό της, ούτε ο τρόπος της» Η αμφίρροπη μάχη στο #SurvivorGR! Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Άναψε φωτιές με την δήλωση του στο Survivor.

Παρά τις σκληρές συνθήκες διαβίωσης, οι παίκτες του Survivor μάτια έχουν και βλέπουν τις όμορφες παρουσίες του ριάλιτι. Έτσι από την πλευρά των Μαχητών υπήρξαν κάποια ιδιαίτερα σχόλια με αφορμή τις όμορφες κοπέλες των Διασήμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Εκεί ο Chris Σταμούλης θέλησε να εκφραστεί με τον εξής τρόπο για τις γυναίκες: «Κάθε γυναίκα είναι σαν πυλός που είναι άμορφος. Όλες τις γυναίκες τις πλάθεις, δεν έχει σημασία αν είναι 15. Όλε; τις διαμορφώνεις πιστεύω ακόμα κι αν είναι στα 30. Θεωρλω ότι όλες οι γυναίκες χρειάζονται πλάσιμο για να διαμορφώσουν χαρακτήρα. Βέβαια για να σε αφήσει κάποια να την πλάσεις, σημαίνει ότι σε θαυμάζει κι είναι ερωτευμένη μαζί σου.»

Φυσικά από τους συμπαίκτες του δεν έλειψαν τα περιπαικτικά κι ειρωνικά σχόλια.

 

Φυσικά, και στο twitter οι δηλώσεις του δεν έμειναν ασχολίαστες με πολλούς να τον κατηγορούν για… «μισογυνισμό».

 

Δεν φαίνεται να ξεκίνησε και πολύ καλά η εβδομάδα για τους Διάσημους στο Survivor. Την αρχή έκανε η Κάτια Ταραμπανκό, η οποία ήταν ενοχλημένη με τους συμπαίκτες της που έκαναν φασαρία ενώ κοιμόταν και ξεκουραζόταν για να ανταπεξέλθει στα απαιτητικά αγωνίσματα.

Ωστόσο ο τρόπος που εκφράστηκε δεν άρεσε στην Αγγελική Λάμπρη και εξερράγη λέγοντας: «Σήμερα το πρωί στην καλύβα η Κάτια κοιμόταν στην φωτιά. Ο Πάνος προσπαθούσε να διατηρήσει την φωτιά κι έτυχε να είμαι μπροστά και έγινε κάτι που δεν ήταν τόσο ωραίο. Η Κάτια ξύπνησε επειδή ο Πάνος έκοβε καλάμια κι αυτή σηκώθηκε λίγο αγριεμένη βρίζοντας και δεν ήταν ωραίο. Έθιξε τον Πάνο με κάποιο τρόπο. Δεν μου άρεσε ο τρόπος της και το βρίσιμο γιατί συμπαθώ τον Πάνο.»

Μήπως η Αγγελική το κρατούσε για την Κάτια που την είχε ψηφίσει;

 

Σκληρή μάχη δόθηκε για το αποψινό έπαθλο με Διάσημους και Μαχητές στο Survivor κι η ένταση δεν άργησε να επικρατήσει στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φτάσουν με την βάρκα τους και τραβώντας ένα σκοινί στην αποβάθρα, όπου εκεί χρειαζόταν να ρίξουν δύο τσουβαλάκια με άμμο μέσα σε μια τρύπα. Η απαιτητική δοκιμασία δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες και κάποια στιγμή φαινόταν ότι θα υπάρξει ντέρμπι. Στα τελευταία όμως σετ φάνηκε ότι η μάχη είχε κριθεί και το έπαθλο κέρδισαν οι Μαχητές με σκορ 10-6.

 

Οι παίκτες της νικητήριας ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν 2 γεύματα με αυγά ομελέτα και να αναπληρώσουν τις πρωτεϊνες που χρειάζονται.

 

Διαφωνία στους Μαχητές για το χτίσιμο της καλύβας

 

Ο Τριαντάφυλλος τρέλανε το twitter με την τρύπια κάλτσα του 

Όπως αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος πολλοί από τους παίκτες της ομάδας του έβαλαν κοντά στη φωτιά τα παπούτσια τους να στεγνώσουν κι αυτά κάηκαν με αποτέλεσμα σχεδόν η μισή ομάδα να μείνει χωρίς παπούτσια.

 

Ο ίδιος κατάφερε τελευταία στιγμή να σώσει τα δικά του, αλλά δεν γλίτωσαν την κακουχία οι κάλτσες του, που τρύπησαν!  Με χιούμορ, μάλιστα δεν δίστασε να ζητήσει on camera από τη γυναίκα του, τη Δήμητρα να του στείλει καινούργιες κάλτσες... και το twitter τον αποθέωσε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά