Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Τον Θεοφάνους τον αγαπώ, είναι αδερφός και ας μην τα βρήκαμε οι δυό μας...»

  17/11/2020 10:21
 «Τον Θεοφάνους τον αγαπώ, είναι αδερφός και ας μην τα βρήκαμε οι δυό μας...»

«Τον Θεοφάνους τον αγαπώ, είναι αδερφός και ας μην τα βρήκαμε οι δυό μας...»

  17/11/2020 10:21
 

Δείτε όσα είπε για την Αλεξία και την Μαντώ, που της πήρε μέσα από τα χέρια της το τραγούδι «Αισθήσεις» και για την εμπειρία της στις Eurovision!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ με την Ευρυδίκη και οι δυο τους μίλησαν για όλα. Η Ευρυδίκη μιλάει για την επαφή της με τον Γιώργο Θεοφάνους, για τον νυν συζυγό της Bob αλλά και για τις σχέσεις της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

«Έχουμε μοιραστεί πάρα πολλά μαζί! Ο Γιώργος για μένα είναι όπως είναι ο άγγελος, ο γιος μας. Τον ξέρω από 18 χρονών, μεγαλώσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί, αυτό το παιδι πια είναι οικογένεια για μένα, πέρα από το γεγονός ότι έχουμε ένα γιο, είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, είναι αδερφός και ας μην τα βρήκαμε οι δυό μας είχαμε και την ωριμότητα και την αγάπη που σε κάνει να βλέπεις τον άλλον σαν αυτό που είναι, την αλήθεια του, είμαστε οικογένεια»

«Ότι είχε μέσα του, το έβγαζε στα τραγούδια μας και ήμουν εγώ η τυχερή που τα τραγούδησα...»

Δείτε όσα είπε για την Αλεξία και την Μαντώ, που της πήρε μέσα από τα χέρια της το τραγούδι «Αισθήσεις».

Μίλησε επίσης και για την εμπειρία της στις Eurovision!

«Δεν το πιστεύα ότι θα παντρευόμουν 3 φορές, δεν περνούσε καν από το μυαλό μου, ίσως γι’ αυτό και παντρεύτηκα τρεις φορές»

«Ήμουν από παιδί του πολύ παραμυθιού, να το ζήσω το παραμύθι, πολύ ρομαντική, πιστεύα ότι θα παντρευτώ τον αγαπημένο μου και αυτό θα είναι για μία ζωή και ένιωθα μέσα μου ότι δεν το πέτυχα»

«Χωρίζεις μια, χωρίζεις δύο, λες κάτι δεν πάει καλά είναι πάρα πολύ δύσκολος άνθρωπος, φταίω εγώ, κάτι συμβαίνει κάθε φορά, έχω εγώ παραπάνω απαιτήσεις; Για κάποιο λόγο δεν άντεχα, δεν αντέχει ο γάμος»

«Όταν γνώρισα τον Μπομπ δε σκέφτηκα για 1 δευτερόλεπτο ότι θα μπορούσα να ξανά παντρευτώ, όταν έγινε η σχέση, όταν προχωρήσαμε και μείναμε μαζί και έβλεπα ότι αυτό το πράγμα όπως εξελίσσεται να είναι όντως αυτό που ονειρευόμουνα, λέω αυτόν τον άνθρωπο δεν θα παντρευτώ, που με κάνει ευτυχισμένη; Δεν γίνεται!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας