Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα νεότερα για την 7χρονη ανιψιάς της Πρεζεράκου «Mας έδωσαν ένα 35% επιτυχία»

  17/11/2020 11:27
Τα νεότερα για την 7χρονη ανιψιάς της Πρεζεράκου «Mας έδωσαν ένα 35% επιτυχία»

Τα νεότερα για την 7χρονη ανιψιάς της Πρεζεράκου «Mας έδωσαν ένα 35% επιτυχία»

  17/11/2020 11:27
 

Θεραπεία για την επιθετική μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο πραγματοποιεί εδώ και λίγες μέρες στο Τέξας των ΗΠΑ, η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου. Τι λέει η μητέρα της, Ξένια Πρεζεράκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/11), η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας και αδερφή της αθλήτριας που βρίσκεται στο Τέξας του Χιούστον προκειμένου να λάβει θεραπεία για την επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο που διαγνώστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Η Ξένια Πρεζεράκου λοιπόν δήλωσε:
«Έχουμε ξεκινήσει θεραπείες από την Πέμπτη και σιγά-σιγά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο Τέξας στο Χιούστον. Ξεκινήσαμε τις θεραπείες. Μας έδωσαν 35% επιτυχίας. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά σε αυτό που μας είπαν στην Ελλάδα, το 0%, είναι μεγάλο».

Λίγο μετά συνέχισε λέγοντας:
«Τώρα μας δίνουν 3-4 εβδομάδες για να κάνουμε μαγνητική, προκειμένου να δούμε πώς αντεπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Οπότε έχουμε αυτές τις εβδομάδες μπροστά μας που χρειάζεται γερό στομάχι και υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Οι θεραπείες αυτές έχουν αποτελέσματα στη συγκεκριμένη πάθηση. Είναι πολύ λίγοι οι survivors ανά τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έχει κάνει θεραπεία. Είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά, κι εγώ και ο πατέρας της. Να μην σας λέω ψέματα, φοβόμαστε. Η μικρή προσπαθεί να αντεπεξέλθει τώρα γιατί η θεραπεία της έχει πέσει βαριά. Δεν έχει συνηθίσει.. Ψυχολογικά είναι καλά, το παλεύει εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας